Back to Back Issues Page
Kom je ook naar de Motorbeurs? - MJK Leathers
February 17, 2011
Hoi

Motorbeurs informatie


Motorbeurs 2011 in Utrecht

Ja, we staan weer op de Motorbeurs in Utrecht! Kom je ook?

De stand van MJK Leathers is bijna niet te missen. Wij staan in hal 7, stand F138. Dit is bij de doorgang naar hal 12 waar de nieuwste 2011 motoren te bewonderen zijn.

In hal 7 is ook de stand van Shark helmen te vinden waar je de nieuwe collectie helmen kan bekijken. En als je niet kan wachten… ze zijn te bestellen op de MJK stand met beurskorting.


Bekijk, voel, keur en pas de nieuwe MJK leren motor-combipakken en raceoveralls, en geniet in Utrecht van Brabantse gastvrijheid.

Schuif aan tafel bij MJK en wij informeren je graag over onze producten. Bij ons kan je horen en zien wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt een eerlijk antwoord op al je vragen op het gebied van motorkleding.


MJK Leathers is er voor de motorrijder die geen concessies maakt.
Die een veilig motorpak wilt, dat ook nogeens lekker zit.


BEURSAANBIEDINGEN

 1. Beslis je tijdens de beurs om een nieuw leren motorpak te laten maken, dan kom je in aanmerking voor de speciale beursdeal* en betaal je 100 euro minder (wanneer er enkel een broek of jack besteld wordt is de korting 50 euro).

  * Dit zijn de voorwaarden:
  - Je beslissing wordt vastgelegd d.m.v. een aanbetaling binnen 7 dagen na de laatste beursdag.
  - Het maken van de keuze van het model en het opmeten kunnen eventueel op de beurs zelf gedaan worden, en anders binnen 4 weken na de laatste beursdag, in onze winkel.

 2. Sidi Vertigo laarzen tegen een opruimprijsje.

 3. De top drie in motorhandschoenen van Alpinestars en racelaarzen van ditzelfde merk tegen aantrekkelijke prijzen.

 4. De nieuwste Shark helmen zijn te leveren met 10% beurskorting.

WINKELKOOPJES

Al onze andere koopjes zijn tijdens de beurs (maar niet op zondag) gewoon in onze winkel te Oudenbosch te vinden. Misschien zit er wel iets voor je bij. We hebben:

 • Raceoveralls en combipakken, uit de pasvoorraad van 2010, voor € 699,-

 • Leren Simply Black jack en leren broek Sport, Basic en Jeans met € 100,- korting (deze korting geldt voor alle confectiematen uit de pasvoorraad van 2010)

 • Diverse leren broeken, leren jacks, all weather jacks en broeken, helmen (Shark, Lazer en AGV) en laarzen in de aanbieding met zeer aantrekkelijke kortingen.

DATA EN OPENINGSTIJDEN

Waar en wanneer is de Motorbeurs Utrecht ook al weer?

 • Van 24 t/m 27 februari 2011.
 • Lokatie is De Jaarbeurs.
 • Motoren kunnen tijdens de beurs gratis geparkeerd worden op de speciaal daarvoor ingerichte parkeerplaats op P3.

Dit zijn de openingstijden:

 • donderdag 10.00 – 22.00
 • vrijdag 10.00 – 22.00
 • zaterdag 10.00 – 18 00
 • zondag 10.00 – 18.00
Tot ziens op onze stand in hal 7 (stand F138), je bent van harte welkom!

Let Op!

In de week van de Motorbeurs (maandag 21-02-2011 t/m maandag 28-02-2011) is het helaas niet mogelijk om opgemeten te worden in onze winkel in Oudenbosch. Op zondag is de winkel gesloten.


Lees de spontane reacties en verhalen van tevreden klanten in ons gastenboek en laat ook zelf een bericht achter. Je kunt ook een verhaal schrijven en daarbij tot 4 foto's van jezelf en je motor laten zien.


Contactgegevens MJK Leathers

Kom eens langs in onze motorkledingwinkel in Oudenbosch (Noord-Brabant; middenin de driehoek tussen Breda, Rotterdam en Antwerpen).

Onze koopjeshoek is ook weer uitgebreid en behalve leren motorkleding vind je hier nu ook afgeprijsde motorkleding van technisch textiel en motorhelmen van Shark, Lazer en AGV.

Kijk of je maat ertussen zit in onze restantverkoop

Onze openingstijden en route naar de winkel

Naar de contactgegevens

Je ontvangt deze MJK krant omdat je je daarvoor hebt aangemeld. Mocht je je willen uitschrijven of de krant op een ander mailadres ontvangen dan kun je dat hieronder regelen.

Groetjes,
Ton en Marie-Jeanne van Kuyk


Back to Back Issues Page