Back to Back Issues Page
Met 10% korting comfortabel motorrijden in de herfst en winter
October 16, 2012
Hoi

Motorrijden in herfst en winter

De herfst is inmiddels echt begonnen. Als je toch wilt blijven motorrijden zal je dus ook je kleding aan moeten passen.

In deze nieuwsbrief geven we je een aantal tips om zo comfortabel mogelijk te blijven ook al is het koud en/of nat. Scrol daarna snel door naar onze speciale kortingsactie.

Zes tips voor motorrijden in het najaar

1. Draag laagjes

Meerdere (dunne) laagjes kleding is warmer dan 1 dikke laag. Kies dus voor meerdere truitjes over elkaar in plaats van 1 dikke trui. Aanbevolen wordt om als eerste laag, dus op de huid, een thermoshirt te dragen. (katoen is te koud in de winter) Afhankelijk van hoeveel je onder je pak aan kan doe je daar overheen een dikkere wollen trui, dit mag ook acryl of dralon zijn. De trui mag niet te wijd zijn, want dan zit je pak te strak. Ook onze “chest wrap” is een goede aanvulling op een trui. Als je niet zo veel wilt aantrekken dan zijn er natuurlijk de all weather jassen en broeken. Daar zit alles in wat je nodig hebt om warm te blijven. Ook die kan je aanvullen met diverse laagjes kleding eronder.

2. Draag een warme helmmuts of col

Het liefst kies je een helmmuts of col met “flappen” voor en achter die over je borst en rug vallen. Eventueel winddicht, als je jas niet goed sluit. Deze vullen de ruimte op waar de wind langs kan komen.

3. Verwarmde handschoenen

Deze verwarmen je handen ook aan de buitenkant, daar waar de kou vandaan komt. Dit in tegenstelling tot handvatverwarming waarbij alleen de binnenkant van je handen verwarmd wordt.

4. Een extra winddichte laag

Heb je geen echt winterpak en wil je toch rijden? Door ongevoerde regenkleding over je normale (leren) motorpak heen te dragen zorg je voor een extra winddichte laag. Naast dat het de wind buiten houdt, zorgt het voor een extra laagje stilstaande lucht tussen je pak en regenkleding wat isoleert.

5. Helder zicht voor jezelf

Zorg voor een goed anti-condens vizier of pinlock. Dit voorkomt het aanslaan van je vizier en bevordert de veiligheid.

6. Zorg dat je door anderen wordt gezien

Zichtbaarheid is erg belangrijk, zeker wanneer het zicht vermindert bij slecht en donker weer en de avond vroeg valt. Extra reflectie, bijvoorbeeld een zichtbaarheidshesje, zorgt ervoor dat je medeweggebruikers je beter zien. Ook het dragen van een opvallende kleur helm kan daar zeker aan bijdragen.

Zo, dat waren onze tips. We wensen je, ook in dit seizoen, veel motorrijplezier en hopen je snel weer te zien bij MJK!!

10% korting bij MJK Leathers

Wie deze nieuwsbrief geprint meeneemt naar de winkel krijgt 10% korting op:

- Collen en bivakmutsen
- Onderkleding
- Onderhandschoenen van zijde
- Sokken van zijde
- Zichtbaarheidskleding
- Regenkleding
- All weather jassen
- All weather broeken

Let op: Deze aanbieding is geldig t/m zaterdag 17 november 2012.


MJK in de sociale media

Volg ons ook online en doe mee:

* Naar de MJK Hyves

* Naar de MJK Facebook Fan Page


MJK Leathers is er voor de motorrijder die geen concessies maakt.
Die een veilig motorpak wilt, dat ook nogeens lekker zit.

Lees de spontane reacties en verhalen van tevreden klanten in ons gastenboek en laat ook zelf een bericht achter. Je kunt ook een verhaal schrijven en daarbij tot 4 foto's van jezelf en je motor laten zien.


Contactgegevens MJK Leathers

Kom eens langs in onze motorkledingwinkel in Oudenbosch (Noord-Brabant; middenin de driehoek tussen Breda, Rotterdam en Antwerpen).

Zoals velen al weten, de koffie staat klaar dus tot snel!

Onze koopjeshoek is ook weer uitgebreid en behalve leren motorkleding vind je hier nu ook afgeprijsde motorkleding van technisch textiel en motorhelmen van Shark, Lazer en AGV.

Kijk of je maat ertussen zit in onze restantverkoop

Onze openingstijden en route naar de winkel

Naar de contactgegevens

Je ontvangt deze MJK krant omdat je je daarvoor hebt aangemeld. Mocht je je willen uitschrijven of de krant op een ander mailadres ontvangen dan kun je dat hieronder regelen.

Groetjes,
Ton en Marie-Jeanne van Kuyk


Back to Back Issues Page