MJK Leathers LOGO

MJK Leathers - beste motorkleding in de UK

MJK Leathers wint de Rider Power Awards 2005

Bij een onderzoek onder consumenten die lederen combi's/overalls aangeschaft hebben staat MJK in Engeland op nummer 1, voor gerenomeerde Engelse merken als BKS en Crowtree. Na vorig jaar al op de derde plaats te zijn geëindigd, nu dus de eerste in een geheel door gebruikers tot stand gekomen test.

MJK Leathers is, door de lezers van het Engelse blad Ride, verkozen tot winnaar van de Rider Power Awards 2005 in de categorie lederen combi’s en overalls.

In de Britse test werd met name gekeken naar het comfort, de pasvorm en de veiligheid die de motorkleding in de dagelijkse praktijk te bieden heeft. Het Nederlandse merk MJK scoort daarin geweldig met een eerste plaats waarbij het veiligheidsaspect van de lederen MJK kleding bijzonder hoog gewaardeerd werd door de Britten.

De eerste plek voor MJK komt voor de Nederlandse MJK-rijders niet echt als een verrassing, want ‘thuis’ zijn zowel straatrijders als coureurs allang overtuigd van de kwaliteit van de vakmensen in Oudenbosch.

Veelzeggend is dat gerenommeerde Engelse topmerken als BKS en Crowtree op respectievelijk de 3e en 2e plaats komen, achter het Nederlandse merk MJK. Een prachtige kroon op het werk in het jaar van het 30-jarig jubileum van MJK.

Na deze verkiezing zijn wij ons weer meer gaan richten op de nationale markt. Zodoende waren er onvoldoende recencies om in de daaropvolgende jaren nog mee te doen in deze verkiezing.

Hieronder vind je het artikel uit Ride Magazine

MJK beste motorkleding UK 2005
MJK beste motorkledingmerk UK in 2005
Download het artikel uit Ride Magazine.
Wil je een MJK motorpak passen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze motorkleding zaak in Oudenbosch.

Zoeken


Word lid!

Abonneer je op onze gratis MJK krant en blijf op de hoogte van nieuwtjes, speciale aanbiedingen en acties.

e-mail adres

naam

en klik dan

Wees gerust -- je mailadres is volkomen veilig!
We beloven het alleen te gebruiken om je de MJK Krant te sturen.

Testimonials

Lees wat onze klanten zeggen

"Super vakwerk geleverd! Bedankt voor het onzichtbaar een maatje groter maken van mijn combi. Een staaltje vakwerk, daarom ben ik al 15 jaar tevreden klant."

Jaqueline (Sittard)

"Best made suits I've ever had. You made 2 sets for me 5 years ago and they are still in A1 condition. Would buy more but these are perfect, hahaha."

John Higham (Scotland)

Lees meer reviews...

Geef jouw mening

Vertel ons over jouw ervaring met MJK, laat gewoon een leuk berichtje achter of deel een anekdote of motorverhaal.

beste motorkleding

Copyright © 1975-2014 • MJK Leathers KVK 20033566 • Maatwerk en confectie motorkleding in Oudenbosch, Noord-Brabant