MJK Leathers LOGO

Ook custom motorrijders shoppen bij MJK

Een custom motorrijder besteedt vaak veel aandacht aan het mooi en bijzonder maken van zijn motor. Met een bijpassende outfit komt je motor nog beter uit.

custom motorrijder

Wij gaan er niet vanuit dat iedere custom rijder franjes aan zijn/haar jas of een leren broek met vetersluiting wil. Bij ons kun je je motorkleding echt laten customizen.

Denk bijvoorbeeld aan de speciale tattoo die je hebt laten zetten. Als de afbeelding ervoor geschikt is en je levert ons een goed voorbeeld aan, dan kunnen we bijvoorbeeld jouw tattoo in leer op je jack maken.

Misschien wil je wel het logo van je motor op je jas of de naam van je motorclub, geen probleem! En die geborduurde emblemen die je in de loop der jaren hebt verzameld, die kunnen we natuurlijk ook op je kleding zetten.

Maatwerk naar jouw idee

Heb je een idee, maar je weet niet of het uit te voeren is, schroom dan niet om bij ons langs te komen. We kijken dan samen naar de mogelijkheden om er iets moois van te maken.


Laat je vrijblijvend adviseren in de MJK winkel

In onze motorkledingwinkel kunnen we je hierin goed voorlichten en je helpen aan de voor jou geschikte kleding en accessoires waaronder helmen, laarzen en (verwarmde) handschoenen.

Vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze motorkleding zaak in Oudenbosch.

Van CUSTOM MOTORRIJDER terug naar HOME

Zoeken


Word lid!

Abonneer je op onze gratis MJK krant en blijf op de hoogte van nieuwtjes, speciale aanbiedingen en acties.

e-mail adres

naam

en klik dan

Wees gerust -- je mailadres is volkomen veilig!
We beloven het alleen te gebruiken om je de MJK Krant te sturen.

Ondanks dat wij getracht hebben een verdeling te maken is een motorrijder natuurlijk niet in een hokje te plaatsen. Kijk ook eens bij:


Copyright © 1975-2014 • MJK Leathers KVK 20033566 • Maatwerk en confectie motorkleding in Oudenbosch, Noord-Brabant