MJK Leathers LOGO

De gezichten achter MJK Leathers

De gezichten van MJK
De naam MJK verklaard

MJK Leathers is al sinds 1975 actief met de productie van (lederen) motorkleding.

Het bedrijf is opgericht door Marie-Jeanne en Ton van Kuyk. Hun initialen leiden tot de naam 'MJK'. Marie-Jeanne en Ton zijn twee personen die met hart en ziel betrokken zijn bij de motorsport.

Motorrijden is hun passie en hun vrije tijd wordt vaak rijdend op de motor doorgebracht. Kleding op maat maken was en is hun expertise. Al snel werd de combinatie gemaakt en dat bleek een gouden combinatie!

Door een bevriende motorcoureur, Wim Dekker, werden zij geïntroduceerd in de racewereld. Daar zagen ze al snel wat er allemaal nog te verbeteren viel en zo ontstonden de eerste MJK raceoveralls.

MJK Leathers introduceerde daarop als eerste motorkledingfabrikant raceservice op het circuit. In de MJK bus op het rennerskwartier werden de overalls van coureurs direct en ter plekke gerepareerd. Uniek in die tijd!

De onbetaalbare ervaring met en liefde voor het motorrijden gecombineerd met de kennis en ervaring rondom maatwerk en materialen heeft geresulteerd in diepgaand inzicht in wat de hedendaagse motorrijder eist van een pak.

MJK streeft naar de optimale mix tussen comfort en veiligheid. Onverwoestbare pakken die ook nogeens perfect zitten. MJK heeft een aantal baanbrekende technieken voor het eerst toegepast en daarmee zijn hun pakken topkwaliteit geworden.

Lees meer over ons eigen ontwerp- en productie atelier in Oudenbosch

MJK werd gekozen tot beste motorkleding in de UK


Zoeken


MJK in de Media

 "Marathonmotor" Moto73 Nov'09
 "Rider Power Awards" Ride Magazine 2005
 "Op maat gesneden" Moto73 Dec'91

Testimonials

Lees wat onze klanten zeggen

"Super vakwerk geleverd! Bedankt voor het onzichtbaar een maatje groter maken van mijn combi. Een staaltje vakwerk, daarom ben ik al 15 jaar tevreden klant."

Jaqueline (Sittard)

"Best made suits I've ever had. You made 2 sets for me 5 years ago and they are still in A1 condition. Would buy more but these are perfect, hahaha."

John Higham (Scotland)

Lees meer reviews...

Geef jouw mening

Vertel ons over jouw ervaring met MJK, laat gewoon een leuk berichtje achter of deel een anekdote of motorverhaal.

beste motorkleding

Copyright © 1975-2014 • MJK Leathers KVK 20033566 • Maatwerk en confectie motorkleding in Oudenbosch, Noord-Brabant