MJK Leathers LOGO

Off the road motorrijders crossen naar MJK

Ga je echt als off the road motorrijder van de gebaande paden af met je allroad of offroad motorfiets, dan wil je ook je kleding daarop aanpassen. De MJK Parijs-Dakar broek en de Tech Enduro Rider broek zullen je zeker bevallen!

off the road motorkleding van MJK Leathers

Met MJK rijd je Parijs-Dakar

De leren Parijs-Dakar motorbroek (PD-broek) werd al uitgetest door Johan van de Wal. Hij gidst al 15 jaar off the road rijders door de Pyreneën en rijdt de laatste 12 jaar al in een leren PD-broek van MJK. En dat zo'n 25.000 km per jaar! Hij is nog nog maar net aan zijn tweede stel broeken bezig. Johan zweert bij MJK Leathers!

De altijd enthousiaste Jaap van der Kooij probeert al 15 jaar de Parijs-Dakar rally uit te rijden. Het is hem al een keer gelukt! In al die jaren heeft hij vele 'doodsmakken' gemaakt, maar nooit was er zelfs maar een klein scheurtje te vinden in zijn MJK pak.

In 2010 wil ook Peter Schreurs de uitdaging aangaan om 'Le Dakar' uit te rijden in Zuid-Amerika. Voor hem gaan we een nieuw model motorbroek maken die zeker aan zijn verwachtingen zal voldoen.

Off the road rijden in een MJK broek

Wil jij ook zo'n MJK motorbroek om lekker off road mee te rijden? Informeer naar de mogelijkheden.


Laat je vrijblijvend adviseren in de MJK winkel

In onze motorkledingwinkel kunnen we je hierin goed voorlichten en je helpen aan de voor jou geschikte kleding en accessoires waaronder helmen, laarzen en (verwarmde) handschoenen.

Vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze motorkleding zaak in Oudenbosch.

Van OFF THE ROAD MOTORRIJDER terug naar HOME

Zoeken


Word lid!

Abonneer je op onze gratis MJK krant en blijf op de hoogte van nieuwtjes, speciale aanbiedingen en acties.

e-mail adres

naam

en klik dan

Wees gerust -- je mailadres is volkomen veilig!
We beloven het alleen te gebruiken om je de MJK Krant te sturen.

Ondanks dat wij getracht hebben een verdeling te maken is een motorrijder natuurlijk niet in een hokje te plaatsen. Kijk ook eens bij:


Copyright © 1975-2014 • MJK Leathers KVK 20033566 • Maatwerk en confectie motorkleding in Oudenbosch, Noord-Brabant