MJK Leathers LOGO

Reparatie van motorkleding

garens voor motorkleding zijn extra stevig

Reparatie van motorkleding is helaas weleens nodig na een val, maar ook kleine reparaties zoals het vervangen van een rits voeren wij graag voor je uit. Als je gevallen bent hopen we dat je zelf geen schade daaraan hebt overgehouden. Je motorpak maken we zo weer in orde, eventueel met extra beveiligingsmaatregelen als je dat wilt.

Er is meer reparatiewerk aan motorkleding in het hoogseizoen wanneer de coureurs weer gaan rijden, en vele motorrijders erop uittrekken of op de motor naar het werk gaan.We kunnen het dan weleens druk hebben. Zorg in elk geval dat je je veilig kleedt als je gaat motorrijden. In T-shirt op een motor stappen is echt ‘een beetje dom’.

Wat moet ik doen als ik mijn motorpak wil laten repareren?


Breng je te repareren motorkleding op tijd om teleurstelling te voorkomen.
Het kan namelijk weleens druk zijn, met name in de zomer.


Is je pak erg beschadigd of wil je een grote verandering aan je kleding dan moeten we het zien om een prijsopgave te kunnen doen. Dit kan dus niet per telefoon of mail. Voor kleine reparaties werken wij met een standaardprijslijst.

Je kan je motorpak opsturen met een beschrijving van je wensen of je komt even langs in onze winkel. Als je langskomt bel dan even van tevoren om te informeren of er die dag iemand aanwezig is die het werk en de prijs kan beoordelen (meestal is dit wel zo, maar het is fijn het zeker te weten voordat je naar Oudenbosch rijdt).

MJK heeft haar eigen naaiatelier boven en achter de winkel
Wat kost reparatie van motorkleding en hoe lang duurt het voordat het klaar is?

Kleine motorkledingreparaties kosten niet zoveel tijd en vaak is het binnen enkele dagen tot twee weken klaar. Hierbij moet je denken aan zaken als: het herstikken van een naadje, reparatie van sluitingen (vervangen van ritsen, drukkers of klittenband), plaatsen van belettering of badges e.d.

In de zomer kan het vanwege drukte wat langer duren. Grotere reparaties zoals valschade en het oplossen van pasvormproblemen moeten we apart inschatten.

Vooraf krijg je altijd een prijsopgave en een inschatting van de levertijd. Er zijn dus geen verrassingen en je kan op dat moment besluiten of je de reparatie wilt laten uitvoeren of niet.

Hebben jullie motorkleding die ik kan lenen terwijl ik wacht?

In sommige gevallen hebben wij uitleenkleding beschikbaar zodat je de reparatie kan overbruggen en toch veilig op je motor stapt. We doen dit alleen als je zelf je motorkleding komt halen en brengen (dus niet per post).

Wat is de beste tijd voor groot onderhoud van mijn motorpak?

Het laagseizoen (de laatste vier maanden van het jaar) is de ideale periode voor gepland onderhoud van je motorkleding. Behalve kleine en grote reparaties kan je ook de pasvorm laten aanpassen als het niet meer zo comfortabel zit. We kunnen je pak groter of kleiner maken zodat het weer goed aansluit op je lijf. Je bent dan weer tip-top in orde met een veilig en lekker zittend pak voordat het nieuwe motorseizoen begint.

Pasvormproblemen bij leren motorpakken

De veranderservice van MJK Leathers biedt uitkomst

Heb jij je ook in een motorpak laten praten dat eigenlijk niet past? Doet het bij jou ook zo'n pijn, motorrijden? Zere knieën, rug of schouders? Dat is niet nodig! Motorrijden hoeft geen pijn te doen

Je moet natuurlijk wel opletten dat je motorkleding goed past als je op de motor zit. In de houding die je aanneemt als je motorrijdt. En wat gebeurt er als je optrekt en afremt voor een bocht...
Als je in een winkel iets aantrekt in je confectiemaat, voelt het meestal al snel goed. Maar zodra je op een motor gaat zitten, dus je benen, armen of rug gaat buigen wordt het wel anders. Wil je dan ook een lekker eind gaan rijden dan wordt het weer een ander verhaal.
Zere knieën, rug of nek zijn vaak het resultaat van een slecht passend motoroverall of combinatiepak.

Laat je dus vooraf goed informeren. Wordt het confectie, aangepaste confectie of heb je gewoon maatwerk nodig. Met behulp van het meetlint en ons kleermakersoog kunnen wij je er alles over vertellen.

Maar heb je al een motorpak aangeschaft en ben je niet blij met de pasvorm, of ben je aangekomen of afgevallen. Geen nood ook daarbij helpen wij je uit je lijden. Wij helpen je van zere knieën af.(Moet het natuurlijk wel door je pak veroorzaakt worden, wij doktoren alleen aan motorpakken ☺).

Dus blijf vooral niet doorrijden in een motorpak dat niet goed past en pijn veroorzaakt, daar is motorrijden veel te leuk voor. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Wil je nog meer weten hoe en waarom? Je leest er hier meer over.

Prijslijst standaard reparatie van motorkleding

Onderstaande standaardprijzen gelden voor MJK kleding.

Ritsen vervangen
Voorrits lederen jack, recht € 53,50
Voorrits lederen jack, schuin € 59,50
Voorrits lederen overall € 78,00
Voorrits lederen overall met hump € 94,00
Voorrits All Weather jack € 53,50
Voorrits lederen broek € 32,00
Voorrits lederen broek bij een niet-MJK werkwijze € 74,00
Rits bij pols in overall combi of jack € 58,00
Buitenzakrits € 58,00
Broekspijprits € 32,00
Combi-taillerits € 87,00
Combi-taillerits bij een niet-MJK werkwijze € 116,00
Enkel de schuiver van de rits vervangen € 15,50
Losse schuiver (om zelf te vervangen) € 10,50

Je kunt bij ons ook voor € 8,50 een losse deelbare rits kopen van 40 tot 100 cm, voor eigen gebruik.

Aanpassen en verstellen van motorkleding
Drukker zetten € 2,90
Slider-velours vervangen € 69,00
Veranderen van een overall in een combi-pak € 238,00
Veranderen van een combi-pak in een overall € 255,00
Mouwen korter maken met de rits mee € 79,00
Armalyth jeans korter maken € 40,00

Deze reparatieprijzen kunnen ook voor een ander merk pak van toepassing zijn.

Heb je een ander merk pak dan MJK laat dan altijd de reparatie tevoren beoordelen. Grotere reparaties en verandering van maat dat hierboven niet is genoemd kunnen we alleen op zicht inschatten. Je krijgt een vrijblijvende prijsopgaaf en inschatting van de levertijd en pas na jouw akkoord gaan we eraan werken. Je weet dus precies waar je aan toe bent.


Wil je meer informatie over reparatie van motorkleding of heb je een motorpak dat gerepareerd of versteld moet worden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze motorkleding zaak in Oudenbosch.


Zoeken


Testimonials

Lees wat onze klanten zeggen

"Vandaag mijn pak teruggekregen. Ondanks dat het geen MJK pak is hebben ze fantastisch werk geleverd!!!! Alle badges keurig in de kleur van de badge erop genaaid. Ook de naam achterop in een woord klasse. !!!!! Team MJK bedankt."

Koekie (Wahlwiller)

"Super vakwerk geleverd! Bedankt voor het onzichtbaar een maatje groter maken van mijn combi. Een staaltje vakwerk, daarom ben ik al 15 jaar tevreden klant."

Jaqueline (Sittard)

"Tijdje geleden een jas laten repareren en een broek laten verlengen. Speciaal shirtje (anti-zweet) gekocht en een nieuwe helm. Afgelopen week speciale onderbroek voor onder de lederen broek en een leuk klein magneet tanktasje. Oh, ja en laarzen natuurlijk. Zag ook nog een mooie tanktas, nog niet gekocht, maar dat gaat nog gebeuren! TOPZAAK !"

Thomas (Dordrecht)

"Hartelijk bedankt voor de goede en snelle reparatie van me pak (ondanks de drukte)"

Ad Meerman (Vlissingen)

Lees meer reviews...

Geef jouw mening

Vertel ons over jouw ervaring met MJK, laat gewoon een leuk berichtje achter of deel een anekdote of motorverhaal.

MJK Leathers - Motorkledingwinkel in OudenboschBezoek onze winkel

Onze motorkledingwinkel vind je middenin de driehoek tussen Breda, Rotterdam en Antwerpen (gratis parkeren).

Adres:
MJK Leathers
Bosschendijk 89
4731 DC Oudenbosch
Tel: 0165-314627

Ga naar:
Openingstijden, route en levertijden

Copyright © 1975-2014 • MJK Leathers KVK 20033566 • Maatwerk en confectie motorkleding in Oudenbosch, Noord-Brabant