MJK Leathers LOGO

Waterdichte motorkleding geschikt voor elk weertype

Wanneer je in alle weersomstandigheden op de motor zit, zoals wanneer je deze gebruikt voor woon-werkverkeer, is het comfort, veiligheid en zichtbaarheid van je motorkleding extra belangrijk.

'Macna' en 'Racer', de All weather merken bij MJK

Wij hebben de textiellijnen van de merken 'Macna' en 'Racer' geadopteerd omdat dit doordacht geconstrueerde lijnen zijn die een passend antwoord geven op alle weersomstandigheden.

Je hebt een ruime keuze uit verschillende uitstekende modellen jassen en broeken en in vele maten: dames- en herenmaten, speciale herenmaten zoals extra groot tot 12 XL en broeken in lengtematen en korte maten.

Trotseer het Nederlandse klimaat met Macna en Racer motorkleding van technisch textiel

De ruime sortering maten en speciale maten compenseert de beperkte productiecapaciteit van MJK Leathers m.b.t. "all weather" kleding (alleen in het naseizoen). Wij denken dat de textiel motorkleding van Macna en Racer het gemis van ons eigen maatwerk in textiel motorkleding grotendeels opvangt. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij toch nog een MJK textiel jas of broek op maat maken. Dit kan echter alleen in het naseizoen (productie van september t/m december). Als je dus in de zomer tot ontdekking komt dat jouw maat niet verkrijgbaar is en je wilt ook in de herfst en winter rijden, kom dan op tijd bij ons langs (uiterlijk in juli of augustus) zodat we in de nazomer speciaal voor jou wat kunnen maken. (De Macna en Racer lijnen zijn niet op maat te maken.)

Bescherming is belangrijk bij motorrijden. Er zijn mensen die het niet fijn vinden om een leren overall aan te hebben of de moeite er voor te doen om het aan te trekken. Daarvoor hebben wij textieljassen en -broeken.

Wind- en waterdicht, voor winter en zomer, voor dames en heren, kleine maten en grote maten. Kortom, alles wat jij graag wilt. Het voordeel van textieljassen en -broeken vergeleken met een leren overall of combi-pak is dat er veel jas zakken inzitten om spulletjes mee te nemen en je zult het nooit koud hebben. Hieronder hebben wij de textieljassen en -broeken voor jou op een rijtje gezet.

Macna motorjacks voor dames

Macna motorbroeken voor dames

Macna motorjacks voor heren

Macna motorbroeken voor heren


Overzicht van onze modellen in Macna en Racer motorkleding

Macna en Racer textieljassen en -broeken voor dames

Jassen

Macna dames motorjack Jade
Macna dames motorjack Lily
Macna dames motorjack Racer Vento

Macna Jade »

Macna Lily »

Racer Vento »
(verkrijgbaar t/m maat 3XL)

Broeken

Macna dames motorbroek Onyx
Macna dames motorbroek Spring

 

Macna Onyx 2 »

Macna Spring »

 


Macna en Racer textieljassen en -broeken voor heren

Jassen

Macna Geo »

Macna Space »

Macna Meteor »

Broeken

Macna heren motorbroek Alpine
Macna heren motorbroek Nomade
Macna heren motorbroek Adventure Plus

Macna Alpine »

Macna Nomade »

Racer Adventure Plus »
(incl. speciale grote maten)


'All Weather' technisch textiel van MJK Leathers

'All Weather' kleding is voorzien van een waterdicht en ademend membraan en is het hele jaar door draagbaar.

Voor personen die niet in een standaard confectiemaat passen kunnen wij in het naseizoen (productie van september t/m december) in de MJK lijn maatwerk leveren.

Technisch 'All Weather' textiel jacks en broeken

Lees meer over 'All Weather' maatwerk in textiel

Shop in de koopjeshoekZoeken


Testimonials

Lees wat onze klanten zeggen

"Ik heb nou niet direct het atletische lichaam voor een leren motorbroek. Korte beentjes en een behoorlijke buik. Voor MJK geen probleem, zeer veel aandacht aan me besteed bij het meten en passen.

Ik ben heel erg tevreden over de service en aandacht van MJK. Wat MJK u biedt, dat haalt u bij een ander niet. Goed gedaan en vriendelijke mensen."

Frans (Middelburg)

"Ik race nu met het 3de MJK pak en hij is geweldig. Met een Ramshoekcrash met ca. 200km/h, heeft ie me super beschermd en het pak is nergens serieus gesleten. Echt kwaliteit! keep up the good work MJK! groeten!"

Gorro de Bano (Amsterdam)

"Super vakwerk geleverd! Bedankt voor het onzichtbaar een maatje groter maken van mijn combi. Een staaltje vakwerk, daarom ben ik al 15 jaar tevreden klant."

Jaqueline (Sittard)

"Best made suits I've ever had. You made 2 sets for me 5 years ago and they are still in A1 condition. Would buy more but these are perfect, hahaha."

John Higham (Scotland)

Lees meer reviews...

Geef jouw mening

Vertel ons over jouw ervaring met MJK, laat gewoon een leuk berichtje achter of deel een anekdote of motorverhaal.

beste motorkleding

Copyright © 1975-2014 • MJK Leathers KVK 20033566 • Maatwerk en confectie motorkleding in Oudenbosch, Noord-Brabant