MJK Leathers LOGO

De motor of scooter voor woon-werkverkeer

Weersinvloeden

Trotseer het Nederlandse klimaat met motorkleding van technisch textiel. Deze kleding beschermt je tegen alle weersinvloeden en houd je warm in de winter.

Veiligheid en zichtbaarheid

De jassen en broeken zijn voorzien van CE 1621-1 protectoren op de schouders, ellebogen en knieën. Het is verstandig om er een goede rugbschermer onder te dragen, bijvoorbeeld van het merk Knox.

Naast de bescherming die de kleding je biedt is het ook erg belangrijk om goed zichtbaar te zijn, zeker bij slecht weer en in het donker. Hiervoor zijn speciale zichtbaarheidshesjes ontwikkeld. Je draagt ze over je jas of bevestigd aan je jas zodat het een geheel vormt. Ook je helm draagt bij aan een goede zichtbaarheid. Kies bij voorkeur voor een helm met lichte of felle kleuren, zodat je beter opvalt in het verkeer.


Laat je vrijblijvend adviseren in de MJK winkel

In onze motorkledingwinkel kunnen we je hierin goed voorlichten en je helpen aan de voor jou geschikte kleding en accessoires waaronder helmen, laarzen en (verwarmde) handschoenen.

Vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze motorkleding zaak in Oudenbosch.

Van WOON-WERKVERKEER MOTORFORENS terug naar HOME


Zoeken


Word lid!

Abonneer je op onze gratis MJK krant en blijf op de hoogte van nieuwtjes, speciale aanbiedingen en acties.

e-mail adres

naam

en klik dan

Wees gerust -- je mailadres is volkomen veilig!
We beloven het alleen te gebruiken om je de MJK Krant te sturen.

Ondanks dat wij getracht hebben een verdeling te maken is een motorrijder natuurlijk niet in een hokje te plaatsen. Kijk ook eens bij:


Copyright © 1975-2014 • MJK Leathers KVK 20033566 • Maatwerk en confectie motorkleding in Oudenbosch, Noord-Brabant