MJK Leathers wint de Rider Power Awards 2005

Bij een onderzoek onder consumenten die lederen combi’s/overalls aangeschaft hebben staat MJK in Engeland op nummer 1, voor gerenommeerde Engelse merken als BKS en Crowtree. Na vorig jaar al op de derde plaats te zijn geëindigd, nu dus de eerste in een geheel door gebruikers tot stand gekomen test.

Beste motorkleding award

MJK Leathers is, door de lezers van het Engelse blad Ride, verkozen tot winnaar van de Rider Power Awards 2005 in de categorie lederen combi’s en overalls.

In de Britse test werd met name gekeken naar het comfort, de pasvorm en de veiligheid die de motorkleding in de dagelijkse praktijk te bieden heeft. Het Nederlandse merk MJK scoort daarin geweldig met een eerste plaats waarbij het veiligheidsaspect van de lederen MJK kleding bijzonder hoog gewaardeerd werd door de Britten.

De eerste plek voor MJK komt voor de Nederlandse MJK-rijders niet echt als een verrassing, want ‘thuis’ zijn zowel straatrijders als coureurs allang overtuigd van de kwaliteit van de vakmensen in Oudenbosch.

Veelzeggend is dat gerenommeerde Engelse topmerken als BKS en Crowtree op respectievelijk de 3e en 2e plaats komen, achter het Nederlandse merk MJK. Een prachtige kroon op het werk in het jaar van het 30-jarig jubileum van MJK.

Beste motorkleding ratings

Na deze verkiezing zijn wij ons weer meer gaan richten op de nationale markt. Zodoende waren er onvoldoende recensies om in de daaropvolgende jaren nog mee te doen in deze verkiezing.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Secured By miniOrange