Motorrijden is natuurlijk “cool” en helemaal in een MJK motorpak, maar met cool leather bedoelen we dat heel letterlijk!

Vooral zwarte motorkleding absorbeert wel 95% van de zonnewarmte en dan kan de temperatuur hoog oplopen in je pak, vooral als je stilstaat. MJK Leathers heeft daar een oplossing voor.

Het Coolsysteem® is gebaseerd op de technologie van reflectie van zonnestralen, waarbij energie (warmte dus) wordt gereflecteerd naar het onzichtbare deel van lichtspectrum. Met andere woorden: De speciale toevoeging aan de oppervlakte van het leer weerkaatst de opwarmende stralen van de zon.

Onderzoek heeft uitgewezen dat met cool leather een motorpak rond de 20°C koeler blijft aan de oppervlakte. Daardoor is het pak ongeveer 12°C koeler binnenin!

Toepassing in motorkleding

MJK Leathers past het Coolsysteem® toe op al haar leren motorkleding, waarin de kleuren zwart, rood, geel, blauw en kawasakigroen zijn verwerkt. De kleur wit heeft het Coolsysteem® niet nodig. Bij de toepassing van metalic kleuren gaat het effect echter verloren.

De Duitse looierij, die speciaal voor MJK Leathers de huiden maakt, heeft zelfs de prijs gelijk kunnen houden. Je betaalt er dus ook niets extra voor!

Lees hoe je koel blijft bij echt zomerse dagen »

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Secured By miniOrange