MJK Leathers gaat uitverkopen

Beste vrienden en klanten.

Het is zover, wij gaan binnen niet al te lange tijd stoppen met werken. Wij gaan met pensioen!

MJK Leathers gaat uitverkopen en voor wie nog een (maat)pak wil laten maken: Dat kan nu nog! In elk geval op het moment van publicatie van dit bericht. Bel als je een meet-afspraak wilt maken of naar de levertijd wilt informeren: 0165-314627.

Voor je weet is het lente, dus stel niet uit wat je nog graag eens zou willen laten aanpassen aan je motorkleding of wilt laten repareren. We verwachten dat maart 2023 onze laatste productiemaand is. Op het moment van dit schrijven – 5 november 2022 – kunnen we het maken van een (maat)pak in elk geval nog inplannen. Ook voor reparaties en veranderingen is nu nog tijd.

Hou rekening met de levertijd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dan hoeven we je ook niet teleur te stellen. Neem ook eens een kijkje in de MJK webshop voor onze aanbiedingen of kom naar de winkel voor advies.

Met vriendelijke groet,

Marie-Jeanne en Ton
MJK Leathers

Je bent van harte welkom in onze winkel, met óf zonder afspraak, voor het beste advies op het gebied van motorkleding en accessoires. Ook kan je nu nog bij ons terecht voor het vakkundig repareren van valschade of b.v. het vervangen van een kapotte rits in je motorkleding.

Ook onze winkel in Oudenbosch is nog steeds gewoon open

Ook voor advies over en het kopen van all-weather textiel motorjassen en -broeken staan wij nog steeds gewoon voor je klaar. Wij voeren diverse merken, zoals Macna, Held en Racer, in heel veel maten van klein tot groot en zéér groot (12XL). Ook kunnen wij kleine pasvorm problemen bij deze textielkleding voor je oplossen. Zoals b.v. het inkorten van mouwen of broekspijpen.

Aanbiedingen en uitverkoop

Wij hebben een uitgebreide collectie motorsportartikelen in onze winkel én in de webwinkel. Veel is op dit moment voordelig aan te kopen in de najaarsopruiming. Browse, scroll en klik even door onze webwinkel als je helm aan vervanging toe is, wellicht vind je precies waar je naar op zoek was. Of kom naar onze winkel in Oudenbosch voor advies en om te passen.

Warme winterhandschoenen en nog veel meer

En nu wij toch je aandacht hebben, voor de komende winter is ons assortiment electrisch verwarmde handschoenen weer uitgebreid. Nu ook in damesmaten, voor dames die de winter gewoon doorrijden.

Lees hier ons koudeplan voor de motorrijder.

Ook voor het kopen van gewone zomer- en winterhandschoenen, regenkleding, warme onderkleding, waterdichte motorlaarzen en nog veel meer, krijg je bij MJK Leathers het beste advies.

Stel een nieuw maatpak, verandering of reparatie niet langer uit

Wij maken nog steeds de állerbeste leren motorpakken, jassen en broeken voor heren én dames. In confectiematen én op jouw maat gemaakt!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Secured By miniOrange