MJK Leathers LOGO

Motorkleding nieuwsbrief 'De MJK Krant'

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en...
blijf op de hoogte van nieuwtjes, speciale aanbiedingen en onze acties.

  • Acties & aanbiedingen - mis deze niet!
  • Motorsportnieuws.
  • De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van motorkleding, veiligheid en comfort op je motor.
e-mail adres

Naam

Dan

Wees gerust -- je mailadres is volkomen veilig!
We beloven het alleen te gebruiken om je onze MJK krant te sturen.

Na inschrijving ontvang je automatisch een e-mail met een link.
Door op de link te klikken bevestig je je abonnement.

Het eerstvolgende nummer verschijnt automatisch in je mailbox zodra deze uitkomt.
Het laatste nieuwe nummer vind je altijd hieronder, tenzij het een actiekrant is geweest want die krijg je alleen in je mailbox (schrijf je dus hierboven in als je onze kortingsacties niet wilt mislopen):


Tips voor het motorrijden in de herfst en winter


De herfst is inmiddels echt begonnen. Als je toch wilt blijven motorrijden zal je dus ook je kleding aan moeten passen. Hieronder geven we je een aantal tips om zo comfortabel mogelijk te blijven ook al is het koud en/of nat.

  • Meerdere (dunne) laagjes kleding is warmer dan 1 dikke laag. Kies dus voor meerdere truitjes over elkaar in plaats van 1 dikke trui. Aanbevolen wordt om als eerste laag, dus op de huid, een thermoshirt te dragen (katoen is te koud in de winter). Afhankelijk van hoeveel je onder je pak aan kan doe je daar overheen een dikkere wollen trui, dit mag ook acryl of dralon zijn. De trui mag niet te wijd zijn, want dan zit je pak te strak. Ook onze “chest wrap” is een goede aanvulling op een trui. Als je niet zo veel wilt aantrekken dan zijn er natuurlijk de all weather jassen en broeken. Daar zit alles in wat je nodig hebt om warm te blijven. Ook die kan je aanvullen met diverse laagjes kleding eronder.

  • Draag een warme helmmuts of col. Het liefst met "flappen" voor en achter die over je borst en rug vallen. Eventueel winddicht, als je jas niet goed sluit. Deze vullen de ruimte op waar de wind langs kan komen.

  • Verwarmde handschoenen: deze verwarmen je handen ook aan de buitenkant, daar waar de kou vandaan komt. Dit in tegenstelling tot handvatverwarming waarbij alleen de binnenkant van je handen verwarmd wordt.

  • Heb je geen echt winterpak en wil je toch rijden? Door ongevoerde regenkleding over je normale (leren) motorpak heen te dragen zorg je voor een extra winddichte laag. Naast dat het de wind buiten houdt, zorgt het voor een extra laagje stilstaande lucht tussen je pak en regenkleding wat isoleert.

  • Zorg voor een goed anti-condens vizier of pinlock. Dit voorkomt het aanslaan van je vizier en bevordert de veiligheid.

  • Zichtbaarheid is erg belangrijk, zeker wanneer het zicht vermindert bij slecht en donker weer en de avond vroeg valt. Extra reflectie, bijvoorbeeld een zichtbaarheidshesje, zorgt ervoor dat je medeweggebruikers je beter zien. Ook het dragen van een opvallende kleur helm kan daar zeker aan bijdragen.


Voorbereidingen voor de lente - nieuwsbrief 20 februari 2012


Kom tijdens het motorbeursweekend naar MJK!

MJK Leathers staat dit jaar NIET op De Motorbeurs in Utrecht.

Maar niet getreurd, want juist daarom kunnen we nu in onze winkel een stuk meer tijd en aandacht aan je besteden dan vorige jaren tijdens het Motorbeurs-weekend.

Dus ben je niet van plan om naar de beurs te gaan, maar wil je nog wel je outfit compleet maken: kom naar MJK!

Iets te repareren? Nu is het juiste moment!

Misschien denk je er nu nog niet aan, maar het wordt straks weer lente.

Als je dan enthousiast je motor weer uit de schuur haalt om een stukje te gaan rijden wil je er toch niet op het laatste moment achter komen (oh ja...vergeten...) dat je kleding niet in orde is.

Om te voorkomen dat je op het laatste moment toch niet kan gaan rijden vanwege, bijvoorbeeld, een kapotte rits, raden we je aan om NU naar MJK te komen om je pak te laten repareren.

Zo voorkom je dat je straks lang moet wachten tot je pak klaar is en niet lekker kan genieten van het eerste lentezonnetje.

Lees meer over reparatie van motorkleding >

Shark motorhelmen in de aanbieding

We hebben weer een hoop mooie Shark helmen in de aanbieding. Wie weet zit er iets voor je bij.
Motorhelm Shark RSI Xena rood zwart Motorhelm Shark S900 Fost luminous
Bekijk onze aanbiedingen Shark helmen >

Informatiedag 26 nov 2011 bij MJK in Oudenbosch


Communicatiesystemen voor je motorhelm

Op zaterdag 26 November geven wij een informatiedag omtrent communicatiesystemen voor je helm, op de motor.

Hiermee bedoelen wij: Praten met je passagier, een andere motorrijder (bike to bike), je navigatie horen en misschien wat minder belangrijk je mobiel aannemen, of lekker ontspannen luisteren naar de radio of mp3 speler. Deze dag houden wij van het merk CARDO "SCALA RIDER" met medewerking van de importeur. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen en twijfels. Wij helpen je graag met het nemen van de juiste beslissing.

Cardo Scale Rider

Én:

Onderhoud van je motorkleding

Op dezelfde dag demonstreren wij het schoonmaken van je leren motorpak.

Hoe je met eenvoudige middelen en wat handkracht zelf je pak kan onderhouden met minimale kosten. Bij aankoop van een onderhoud set ( voor € 11,95) ontvang je een waardebon t.w.v. € 25,- Deze waardebon is inwisselbaar op alle reparaties uit ons atelier. Je mag de bon ook gebruiken voor een nieuw pak (max. 1 waardebon per persoon).

10% korting op 26 november 2011 bij MJK

Sinterklaas

Speciaal op deze dag krijg je ook nog eens 10% korting op ons normale winkel assortiment. Denk ook aan je Sint inkopen.

Hier alvast wat tips; Fuse onderkleding voor op de motor en tijdens alle buitenactiviteiten zo blijft je lichaam toch lekker warm. Lekkere warme winterhandschoenen of nieuwe voor de komende zomer.Een warme kol of een echt MOTOGP geurtje….

Cadeautips voor de feestdagen van MJK Leathers

De Krantenbak


Bezoek onze winkel

Onze motorkledingwinkel vind je middenin de driehoek tussen Breda, Rotterdam en Antwerpen (gratis parkeren).

Adres:
MJK Leathers
Bosschendijk 89
4731 DC Oudenbosch
Tel: 0165-314627

Ga naar:
Openingstijden, route en levertijden

Copyright © 1975-2014 • MJK Leathers KVK 20033566 • Maatwerk en confectie motorkleding in Oudenbosch, Noord-Brabant