Motorhelmen

Integraalhelm, systeemhelm, jethelm, motorcrosshelm, losse onderdelen en hulp bij pasvormproblemen
Direct naar de webshop

Voor MJK Leathers is Shark hét Topmerk voor een veilige motorhelm

Met meer dan twintig jaar ervaring is het Franse merk Shark, één van de leiders in de motorhelm wereld. Opgericht door voormalig professionele coureurs met een grote passie voor motorracen. Shark ontwikkelt en ontwerpt motorhelmen met het doel een zo hoog mogelijke standaard van performance en veiligheid te garanderen. De intentie van Shark is om altijd de grens te verleggen en onderzoek te doen naar nieuwe innovaties om iedereen onbeperkt plezier en veiligheid te laten ervaren bij het motorrijden.

ECE 22-5 keurmerk én S.H.A.R.P. keurmerk

Bovenop het verplichte ECE 22-5 keurmerk voor een motorhelm is een Shark motorhelm ook voorzien van het S.H.A.R.P. keurmerk, (Safety Helmet Assesment and Rating Program) en scoort daar 4 tot 5 sterren. Dit UK orgaan controleert, test en gradeert motorhelmen en streeft ernaar om motorrijders te begeleiden om de meest optimaal beschermende motorhelm te verkrijgen.

MJK Leathers is erkend Shark dealer met een eigen service afdeling

Onze eigen service afdeling en ervaring met pasvormproblemen is de reden om je Shark motorhelm voor een goede prijs bij MJK Leathers te kopen. Wij hebben niet álle motorhelmen, onderdelen en helm vizieren online staan, maar bel of mail en wij helpen je zo snel mogelijk. Het Pinlock® vizier hebben wij al gemonteerd voor je en ook voor een motorhelm pasvorm probleem ben je bij ons aan het juiste adres. MJK Leathers is al ruim 40 jaar specialist op het gebied van pasvorm en pasvorm problemen, óók bij een motorhelm.

motorlaarzen

Vragen over motorhelmen

Hoe kan ik geld besparen bij het kopen van een motorhelm?

Alhoewel er wel tweedehands motorhelmen te koop worden aangeboden adviseren wij om altijd een nieuwe helm te kopen. Een helm is niet meer veilig als er een keer mee gevallen is en dat kun je niet altijd zien. En een veilig helm is zo enorm belangrijk voor je gezondheid en kan zelfs levensreddend zijn dat je daar echt niet op wilt besparen. Kies altijd voor veiligheid en kwaliteit. Meer hierover lees je in ons blogartikel ‘Waarom je beter geen tweedehands helm koopt‘.

Je kunt wel geld besparen op een veilige kwaliteitshelm door een motorhelm te kiezen uit de opruiming. Dat zijn nieuwe kwaliteitshelmen, maar met bijvoorbeeld een print van vorig jaar. Voorbeelden van afgeprijsde motorhelmen vind je in onze webshop en bij ons in de winkel in Oudenbosch.

Verkopen jullie ook losse onderdelen van helmen?

Jazeker! MJK Leathers is erkend Shark dealer met een eigen service afdeling. Zeker een reden om daarom je helm bij MJK te kopen. Wij hebben niet alle motorhelmen, onderdelen en helm vizieren online staan, maar bel of mail en wij helpen je zo snel mogelijk. Ook voor een motorhelm pasvorm probleem ben je bij ons aan het juiste adres. MJK Leathers is al ruim 40 jaar specialist op het gebied van pasvorm en pasvorm problemen, óók bij een motorhelm.

Direct motorhelmen kopen in onze webwinkel

Pin It on Pinterest

Share This
Secured By miniOrange