MJK Leathers winkel en webwinkel

Kom langs in Oudenbosch of shop online in onze webwinkel
Motorkleding leer

Motorkleding Leer

Als het bij jou om veiligheid en een probleemloze pasvorm gaat, dan is MJK Leathers het beste merk voor jou! Een motorpak moet bij je passen, ook wat stijl betreft. Klanten kiezen vaak voor MJK maatwerk, maar confectiemaat of plus-minus confectie kan ook. Bekijk onze motorkleding van leer »

Motorkleding Textiel

Motorkleding Textiel

MJK Leathers voert de merken Macna, Held en Racer. Deze textiellijnen geven een passend antwoord op alle weersomstandigheden. Er is een ruime keuze uit vele modellen motorjassen en -broeken in verschillende dames- en herenmaten, voor heren extra groot, tot 12XL, voor dames tot 7XL. Textiel motorbroeken in standaard-lengtematen en korte maten. Bekijk onze motorkleding van textiel »

Motorhelmen

Motorhelmen

MJK Leathers is erkend Shark dealer met een eigen service afdeling. Zeker een reden om daarom je motorhelm voor een goede prijs bij MJK te kopen. Wij zijn al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van pasvorm en pasvorm problemen, óók bij een motorhelm. Bekijk onze motorhelmen »
Motorhandschoenen

Motorhandschoenen

Motorhandschoenen hebben veel meer functies dan gewone handschoenen. Ze moeten je veiligheid vergroten, beschermen tegen kou en regen en je handen beschermen bij een val. Bekijk de motorhandschoenen »
Motorlaarzen

Motorlaarzen

Motorlaarzen zijn erg belangrijk voor de bescherming van je voeten, enkels en scheenbenen. Motorlaarzen zijn er in verschillende categoriën, race- tour- en enduro laarzen. Bekijk onze motorlaarzen »
Persoonlijke protectie

Persoonlijke Protectie

Denk bij persoonlijke protectie op je motor aan een backprotector, chestprotector, kniebeschermers, niergordel, veiligheidsvest, valbescherming, hals- en hoofdbescherming en ook gehoorbescherming. We kunnen je hierover goed adviseren. Bekijk onze persoonlijke protectie artikelen »

 

Motor Regenkleding

Motor Regenkleding

Waterdichte regenkleding is onmisbaar als je met de motor op vakantie gaat. Maar zeker zo belangrijk als je een doorrijder bent en elke dag opnieuw op je motor stapt. Bij MJK Leathers slaag je moeiteloos met een regenpak, regenjas of broek of regenoverall. Van kleine maat tot grote maat tot de super grote maat 8XL. Bekijk onze regenkleding voor op de motor »
Onderkleding

Onderkleding

Veel mensen denken dat thermo kleding alleen werkt als het koud is. Maar het mooie is dat het ook werkt als het warm is want het regelt het vochtpercentage in je kleding. Bekijk onze onderkleding voor op de motor »

Direct shoppen in onze webwinkel

Pin It on Pinterest

Share This
Secured By miniOrange