Ontwerp van motorkleding

Zowel de ontwikkeling, het ontwerp van motorkleding als de uiteindelijke productie wordt van A tot Z uitgevoerd in ons atelier in Oudenbosch.

Een uniek motorkledingontwerp in jouw stijl

Bij alle ontwerpen van motorkleding gebruiken wij het MJK systeem als basis. Het zou te kostbaar worden om dit te wijzigen en via deze werkwijze is een eigen ontwerp ook voor kleinere budgetten mogelijk.

Je kiest bijvoorbeeld de kleur en de belijning, maar je kan ook je eigen ontwerp maken. En je zal ook niet de eerste zijn die een foto van een popster of tatoeage laat omzetten tot ontwerp in leer. Cartoonfiguren, zoals de Tasmanian Devil, hebben wij ook al langszien komen. Laat dus gerust je vrije fantasie de loop en je rijdt straks in een uniek motorpak!

Veelgestelde vragen over ontwerp van lederen motorkleding

Kunnen jullie een replica van het pak van mijn favoriete motorcoureur maken?
Jazeker! Alles kan zolang jij duidelijk kunt maken wat je wilt. Neem dus altijd foto’s mee, tekeningen, badges etc zodat wij een goede indruk krijgen van jouw specifieke wensen.
Welke kleuren kan ik kiezen in mijn ontwerp?
We hebben 20 kleuren in leer en diverse andere materialen die voor applicaties en belettering gebruikt kunnen worden, zoals chroom en mat chroom. Je kunt ook kiezen uit verschillende reflectiematerialen voor biezen.

Wanneer je langskomt, of contact opneemt per telefoon, zullen we je meer informatie geven over de kleuren van de MJK materialen.

Wil je een motorpak op maat en een meetafspraak inplannen?

Pin It on Pinterest

Share This
Secured By miniOrange