Onderkleding voor op de motor

Effectief bij kou én warmte

Heel veel mensen denken dat sportondergoed niet werkt en dat katoen nog steeds het beste werkt omdat dat vocht opneemt, maar dat is nou precies wat niet klopt.

Sportondergoed is gemaakt van een kunstvezel en neemt daarom praktisch geen vocht op (je kunt het wél wassen). Als het koud is en je T-shirt is nat, dan voel je je koud. Doordat er in sportondergoed minder vochtopslag is, voel het altijd warmer maar het mooie is dat dat als het warm is, het precies omgedraaid is.

Veel mensen denken dat thermo kleding alleen werkt als het koud is. Maar het mooie is dat het ook werkt als het warm is want het regelt het vochtpercentage in je kleding. Als het warm is, is de luchtvochtigheidsgraad meestal hoger en krijg je het benauwd. Dit is precies wat thermo-ondergoed ofwel sportondergoed tegengaat.

Het klimaat in je pak wordt droger en daardoor verdwijnt het sauna-effect en voel je je prettiger.

Fuse motoronderkleding

De onderkleding Mega Light van Fuse is heel geschikt om onder je pak te dragen en is er voor mannen en vrouwen. Het zit lekker, het neem praktisch geen vocht op zodat je huid altijd droog blijft, zo wordt voorkomen dat je kou vat en als het warm is voel je je prettiger omdat er geen sauna-effect ontstaat in je pak. Een groot voordeel is ook dat je je motorkleding heel gemakkelijk aan en uit krijgt.

Deze onderkleding is verkrijgbaar in shirt met lange mouwen en broek (een tight, ofwel legging). Je kunt het vergelijken met hardloopkleding om te trainen. Veel sporters maken hier gebruik van.

Fuse zomeronderkleding voor mannen en vrouwen

Fuse onderkleding voor de zomer heeft een zachte afwerking zonder een gestikte naad, zodat de onderkleding prettig zit. Dus geen storende naadjes die in je huid drukken als je op de motor zit. Ook zitten er speciale extra verschillende zones in, waardoor de warmte goed afgevoerd kan worden.

De onderkleding heeft aangename, flexibele zones met op verschillende plaatsen stretchstof voor de best mogelijke pasvorm.

Fuse winteronderkleding voor mannen en vrouwen

De winteronderkleding heeft een goede afwerking in de nek zonder een gestikte naad, voor een comfortabele en warm bedekte nek, zonder dat het zal schuren. Een bijzondere ademende zone om het (transpiratie) vocht op te kunnen nemen maakt het tijdens het rijden aangenaam bij koudere temperaturen. Het is niet alleen vocht opnemend, maar ook warm.

De onderkleding heeft een heel aangename en flexibele zone voor de best mogelijke pasvorm, daarbij is vooral gedacht aan de stretchstof op de plaatsen dat dat nodig is.

motoronderkleding fuse motoronderkleding shirt
motoronderkleding fuse broek
motoronderkleding odlo motoronderkleding-shirt

Blijf ‘cool’ op je motor met ODLO sportonderkleding

Onderkleding van Odlo is er in mannen en vrouwen maten. Je kunt het gebruiken in alle seizoenen als onderkleding, bijvoorbeeld onder een poloshirt of overhemd.

Bij uitstek is de ‘Odlo light’ geschikt voor wanneer het erg warm is en draag je dit shirt dus alleen direct op de huid. Het houdt de huid droog waardoor er geen sauna-effect optreed in je motorpak. In combinatie met de rijwind blijf je perfect ‘cool’. Draag er dus géén katoenen T-shirt onder want dat houd het vocht juist weer vast.

De onderkleding is licht en veelzijdig en heeft een uitstekend vochttransport. Het lichte en elastische materiaal past goed om het lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid en is sneldrogend.

Een nieuw ontwikkelde functionele vezel, genaamd ‘effect by ODLO’ zorgt ervoor dat transpiratieluchtjes geen kans meer hebben.
Dit dankzij de antibacteriële werking van Nano-deeltjes zilver in de vezel.

CODE BLUE Sportondergoed

Voor mensen met een heel grote maat hebben we het merk ‘Code blue’, omdat dit merk verder gaat dan maat XXL. Deze maat is geschikt voor mensen met een borstomvang van 130cm wat neerkomt op 4XL ofwel maat 64.

Dit sportondergoed heeft dezelfde eigenschappen als Fuse en Odlo en is dus ook vochtregulerend, dat wil zeggen: koeler als het warm is en warmer wanneer het koud is in vergelijking met katoenen onderkleding.

Code blue sportlegging

Deze broek, ofwel tight of legging wordt ook gebruikt voor andere sporten maar is ook prima geschikt om onder je motorpak te dragen. Het heeft vochtregulerende eigenschappen zodat je je altijd prettig voelt zowel bij warm als bij koud weer.

Wanneer je een motor onderkleding broek draagt is het veel gemakkelijker om je motorpak aan- en uit te trekken, vooral bij heel warm weer. Je plakt dan namelijk niet aan de voering van je pak vast maar schuift er gemakkelijk in en uit. Echt een aanrader!

motoronderkleding code blue sportlegging

Vragen over onderkleding voor op de motor

Verkopen jullie ook onderkleding met korte mouwen?

Vraag: Verkopen jullie Code Blue (zomer) onderkleding maat 4XL? Ik zoek een shirt (korte mouwen) voor mijn vriend. Maar in deze maat is het aanbod dun gezaaid.

Antwoord: Als je een motorpak aantrekt over blote armen/benen dan “plak” je aan de voering. Draag je er een shirt met lange mouwen onder, dan schuif je comfortabel in en uit je motorpak. Om deze reden heeft MJK geen Code Blue shirts met korte mouwen in het assortiment. Het is wel mogelijk om een 4XL shirt met lange mouwen te bestellen bij MJK, wij kunnen dan de mouwen inkorten voor je. Het is echter niet mogelijk een shirt met een verandering te retourneren of te ruilen.
De shirts zijn te bestellen in de MJK webwinkel, waar je ook meer informatie vindt.

Direct onderkleding voor op de motor kopen

Pin It on Pinterest

Share This
Secured By miniOrange