Motorkleding diensten

Alles vanuit ons atelier in Oudenbosch

Maatwerk

Wij voeren vele maten in leder en technisch textiel. Motorpakken voor mannen, vrouwen en kinderen. Ben je groot, klein, atletisch, gezet, breed, slank, het maakt niet uit.

Onze maatwerk motorpakken passen iedereen en zitten als gegoten. En als je wilt, maken wij een pak op maat geheel naar jouw eigen design. Meer over motorkleding op maat »

Ontwerp

De jarenlange ondersteunende samenwerking van MJK Leathers met rijders uit verschillende wegrace klassen maakt het voor MJK Leathers steeds mogelijk de pasvorm van de motorkleding te verbeteren.

De feedback van verschillende professionele motorcoureurs is verwerkt in de nieuwe collectie. De digitale techniek van het patronen maken en toepassen van maten maakt het mogelijk de aanpassingen zuiver en voor iedereen toe te passen. Meer over ontwerp van motorkleding »

reparatie van motorkleding

Reparatie

Reparatie van motorkleding is helaas weleens nodig na een val, maar ook kleine reparaties zoals het vervangen van een rits voeren wij graag voor je uit.

Als je gevallen bent hopen we dat je zelf geen schade daaraan hebt overgehouden. Je motorpak maken we zo weer in orde, eventueel met extra beveiligingsmaatregelen als je dat wilt. Meer over reparatie van motorkleding »

Heb je een vraag of wil je langskomen?

Pin It on Pinterest

Share This
Secured By miniOrange