Motornieuws en motorkleding blog

Motorpak replica en specials

Hieronder tonen we je nog wat mogelijkheden met onze MJK racepakken. Je ziet wat het effect is van het aanbrengen van belettering en applicaties: een hele sportieve uitstraling.

Lees meer

Zere knieën, rug of nek zijn vaak het resultaat van een slecht passend motoroverall of combinatiepak.

Lees meer

Pasvormproblemen bij leren motorpakken

Als je in een winkel iets aantrekt in je confectiemaat, voelt het meestal al snel goed. Maar zodra je op een motor gaat zitten, dus je benen, armen of rug gaat buigen wordt het wel anders. Wil je dan ook een lekker eind gaan rijden dan wordt het weer een ander verhaal. Een motorpak passen moet je dan ook op de motor doen. MJK Leathers is expert in het diagnosticeren van pasvormproblemen en het verhelpen daarvan.

Lees meer

Is een motorpak op maat duur?

Natuurlijk kost een motorpak op maat meer dan confectie. Daartegenover staat dat je uiteindelijk wel goedkoper uit kunt zijn en dat een goed passend pak motorrijden nog veel leuker maakt. Uitgangspunt is het model wat je kiest in een gewone confectiemaat. Daaroverheen wordt een toeslag gerekend. +/- confectie kan ook en is service.

Lees meer

Waarom je beter geen tweedehands helm koopt

Denk je te besparen op de kosten van motorrijden door het kopen van een tweedehands helm? Lees in dit artikel waarom dat geen verstandige keus is en waarom je beter voor een nieuwe helm kunt kiezen die in de aanbieding is.

Lees meer

Verkoeling op de motor met een HYPERKEWL COOLVEST

Tijdens onze zomervakantie in Noord-Spanje hebben we het Hyperkewl coolvest aan de ultieme test onderworpen. Je leest in dit artikel over onze ervaringen en hoe je een coolvest in de praktijk gebruikt. Het doet precies wat de naam belooft namelijk je heerlijk koel houden bij zomerse temperaturen.

Lees meer

Cool leather verhoogt merkbaar het draagcomfort in de zomer

Lees meer

Wat is cool leather?

Cool leather reflecteert de zonnestralen en houdt je pak binnenin ongeveer 12 graden koeler. MJK Leathers past dit toe op al haar leren motorkleding en je betaalt hier niets extra voor.

Lees meer

Waarom motorhandschoenen dragen?

Waarom zijn motorhandschoenen beter dan gewone handschoenen? De belangrijkste functie van motorhandschoenen is dat deze jouw handen beschermen bij een val en tegen kou, regen en andere losvliegende spullen die als een kogel op je af kunnen komen.

Lees meer

MJK kampioenen

In dit artikel uit 2011 stellen we je de zeven MJK kampioenen in verschillende klassen van de wegrace voor.

Lees meer

Neem ook eens een kijkje in onze webwinkel

Pin It on Pinterest

Share This