Motornieuws en motorkleding blog

MJK Leathers gaat stoppen (maar nu zijn we nog open)

Oudenbosch, 5 november 2022: Het is zover wij gaan binnen niet al te lange tijd stoppen met werken, wij gaan met pensioen.

MJK Leathers gaat uitverkopen, en voor wie nog een (maat)pak wil laten maken: Dat kan nu nog! Ook voor reparaties en veranderingen is nu nog tijd.

Wij verwachten dat Maart 2023 de laatste productiemaand is. Houdt dus rekening met de levertijd, dan kom je niet voor verrassingen te staan en hoeven we je niet teleur te stellen…

Bel 0165-314627 voor de levertijd als je nog iets wil laten maken.

Lees meer
MJK Airbag Motor Raceoverall

MJK Airbag Motor Raceoverall

De eerste MJK Airbag raceoverall is heet van de naald afgeleverd aan de klant, klaar om nog even een race mee te pakken in Spanje. Het MJK Airbag motorpak is ontwikkeld in samenwerking met het Franse bedrijf Helite, expert in airbagtechnologie. Perfect op jouw maat gemaakt of in confectiemaat in alle lengtematen. Kleur naar keuze. Voor dames en heren.

Als een mechanische airbag bij een val zijn werk heeft gedaan en je motorpak en motor zijn niet beschadigd, dan plaats je gewoon een reserve patroon en stap je weer op de motor om verder te gaan.

Lees meer

Motorpak replica en specials

Hieronder tonen we je nog wat mogelijkheden met onze MJK racepakken. Je ziet wat het effect is van het aanbrengen van belettering en applicaties: een heel sportieve uitstraling.

Lees meer

Zere knieën, rug of nek zijn vaak het resultaat van een slecht passend motoroverall of combinatiepak.

Lees meer

Pasvormproblemen bij leren motorpakken

Als je in een winkel iets aantrekt in je confectiemaat, voelt het meestal al snel goed. Maar zodra je op een motor gaat zitten, dus je benen, armen of rug gaat buigen wordt het wel anders. Wil je dan ook een lekker eind gaan rijden dan wordt het weer een ander verhaal. Een motorpak passen moet je dan ook op de motor doen. MJK Leathers is expert in het diagnosticeren van pasvormproblemen en het verhelpen daarvan.

Lees meer

Is een motorpak op maat duur?

Natuurlijk kost een motorpak op maat meer dan confectie. Daartegenover staat dat je uiteindelijk wel goedkoper uit kunt zijn en dat een goed passend pak motorrijden nog veel leuker maakt. Uitgangspunt is het model wat je kiest in een gewone confectiemaat. Daaroverheen wordt een toeslag gerekend. +/- confectie kan ook en is service.

Lees meer

Waarom je beter geen tweedehands helm koopt

Denk je te besparen op de kosten van motorrijden door het kopen van een tweedehands helm? Lees in dit artikel waarom dat geen verstandige keus is en waarom je beter voor een nieuwe helm kunt kiezen die in de aanbieding is.

Lees meer
Verkoeling op de motor met een HYPERKEWL COOLVEST

Verkoeling op de motor met een HYPERKEWL COOLVEST

Tijdens onze zomervakantie in Noord-Spanje hebben we het Hyperkewl coolvest aan de ultieme test onderworpen. Je leest in dit artikel over onze ervaringen en hoe je een coolvest in de praktijk gebruikt. Het doet precies wat de naam belooft namelijk je heerlijk koel houden bij zomerse temperaturen.

Lees meer

Cool leather verhoogt merkbaar het draagcomfort in de zomer

Lees meer

Wat is cool leather?

Cool leather reflecteert de zonnestralen en houdt je pak binnenin ongeveer 12 graden koeler. MJK Leathers past dit toe op al haar leren motorkleding en je betaalt hier niets extra voor.

Lees meer
Waarom motorhandschoenen dragen?

Waarom motorhandschoenen dragen?

Waarom zijn motorhandschoenen beter dan gewone handschoenen? De belangrijkste functie van motorhandschoenen is dat deze jouw handen beschermen bij een val en tegen kou, regen en andere losvliegende spullen die als een kogel op je af kunnen komen.

Lees meer

Neem ook eens een kijkje in onze webwinkel

Pin It on Pinterest

Share This
Secured By miniOrange