Natuurlijk kost een motorpak op maat meer dan confectie. Daartegenover staat dat je uiteindelijk wel goedkoper uit kunt zijn en dat een goed passend pak motorrijden nog veel leuker maakt. Hoe dat komt lees je terug bij de veelgestelde vragen op de maatwerk motorkleding pagina. Motorpak op maat is niet duurUitgangspunt is het model dat je kiest in een gewone confectiemaat. Daaroverheen wordt een toeslag gerekend.
Bij een lederen kledingstuk op maat betaal je een toeslag van 15% ten opzichte van de confectieprijs. Is je lichaamsomvang ergens groter dan 128 cm, dan is de maatwerktoeslag 20%.

+/- Confectie is ook mogelijk!

Wat is +/- confectie? Het komt regelmatig voor dat een klant voor maatwerk komt en dat na meting en doorpassing blijkt, dat een MJK confectiemaat op een paar kleine punten na heel goed past.
Dan kunnen wij het pak ook maken als ± confectie. Dit doen wij als service, dus zonder toeslag, waarbij je ook dan je eigen kleurencombinatie kan kiezen.

Hoe gaat het met betalen als ik een pak bestel?

Je krijgt altijd vooraf een prijsopgave, die wordt vastgelegd. Bij een speciaal voor jou gemaakte bestelling vragen wij altijd een aanbetaling. Dit is € 400,– voor een motorpak en € 150,– voor een motorjas of -broek. Je kunt bij ons pinnen, maar wij accepteren geen creditcards. Meer informatie over maatwerk motorkleding » Neem contact op voor het maken van een meetafspraak in onze winkel »

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Secured By miniOrange