Motorkleding reviews en gastenboek van MJK Leathers

je vergeet dat je een pak aan hebt

Voor op de weg en voor wegrace heb ik al jaren plezier van op maat gemaakte pakken van MJK. Ze zitten altijd als gegoten en bieden echt goede bescherming. Waar ik tijdens crashen wel eens door een pak heen sleet (dat doet echt pijn!) is dat dit in zelfs extreme omstandigheden niet gebeurd met een MJK race overall. Denk bijvoorbeeld aan op volle snelheid onderuit gaan met je motor bovenop je, veilig en zonder door welk deel van je pak heen slijten dan ook tot stilstand komen. Later werd mijn pak snel en professioneel weer gerestaureerd naar nieuwstaat door MJK. Een aanrader dus!

Martin uit Groningen

Vorig jaar mei (2015) een leren motorbroek gekocht. Na wat passen en meten werd gekozen voor een model dat uit productie ging. Er werd niet geprobeerd een broek uit de nieuwe collectie aan te smeren. Kreeg om te beginnen flinke korting en tot mijn verrassing werd de broekband gratis voor me vermaakt en werd de broek ook nog eens kosteloos naar mijn huisadres in Zeeland opgestuurd. Waar maak je dat nog mee? Grote klasse! Ik ben geen type om van de daken te schreeuwen waar ik iets gekocht heb, maar deze service vind ik wel een vermelding op de site waard!

Jacques uit Heinkenszand

In 1997 bij MJK een pak besteld op maat. In maart heb ik dat opgehaald. Niet wetende dat ik binnen een maand een auto (die mij geen voorrang gaf) niet meer kon ontwijken en mijn hele motor in puin lag. Ikzelf had last van mijn lies en verder niets. De opmerking van de politie; “Het is maar goed dat je goede beschermde kleding droeg. Dat hebben we wel eens slechter gezien.” Doordat ik vrijwel niet veel zwaarder geworden ben rijd ik nog steeds met hetzelfde pak. Met goed onderhoud ziet het er nog steeds goed uit en zit het geweldig. De paar lichte krassen op mijn kont (van het pak) zitten er nog, maar zijn bijna niet te zien. Sander.

Sander Kik uit Ridderkerk

Afgelopen zomer een nieuwe Macna jas gekocht bij MJK. Een hele praktische jas met 3 ritssluitingen. Binnen een maand ging het al mis, de rits van de binnenjas met de buitenjas verbonden met als gevolg een fatale vastloper. Mijn stommiteit maar MJK heeft er kosteloos een nieuwe rits ingezet wat geen eenvoudig klusje is! Aardige kundige mensen met veel ervaring. Van harte aanbevolen.

Ruud uit Nieuwe Tonge

Na jaren twijfelen toch maar eens gaan kijken voor een leren pak. Bij motorzaken diverse modellen mannen en vrouwenpakken gepast, zonder succes.

Toen kwam ter sprake dat ik ook een pak aan kon laten meten.

MJK wist ik, want een collega is daar ook eens geweest.

Gebeld, afspraak gemaakt en naar Oudenbosch.
Na een uitgebreide pas sessie is het resultaat geweldig.

Ik ben erg blij met mijn pak.

Dank je wel.

Danielle uit Nootdorp

Pak op maat is geweldig

Soms neem je een beslissing en denk je achteraf, had ik het maar anders gedaan…..
Soms neem je een beslissing en denk je meteen; had ik dit maar veel eerder gedaan….

Gisteren mijn op maat gemaakte overall “Italy” opgehaald. Meteen tijdens het passen in de zaak voelde het al goed. Na thuiskomst meteen aangetrokken en een paar kilometer gereden. Het voelde geweldig! Alles klopt gewoon. Geen gedoe met iets te lange mouwen of teveel leer in de laarzen. Gewoon aantrekken, opstappen en genieten. Hier ga ik nog veel plezier aan beleven. Super kwaliteit en een prima service. Had ik veel eerder moeten doen….

Paul Verhesen uit Vlodrop

Ondanks dat ik een lastige (grote) maat heb, ben ik geweldig geholpen door Marie-Jeanne om een textiel motorpakken te vinden dat goed paste. Het probleem bij het vinden van een jas was dat als de mouwen de goede lengte hadden, de jas niet dicht kon en als de jas dicht kon, waren de mouwen weer te lang. Door de mouwen in te korten, heb ik nu een jas die perfect past en waar ik heel veel plezier van ga hebben. Voor de broek was het gelukkig makkelijker, na 2 broeken gepast te hebben, was een broek gevonden die lekker zat en ook nog de goede lengte had.

Hartelijk dank voor jullie geweldige en snelle service! Ik beveel jullie zeker aan bij anderen!

Laura Provoost uit 's Gravenpolder

Ik ben afgelopen zaterdag in de zaak geweest en super fijn en vriendelijk geholpen! Er is een maatpak aangemeten voor mij met zeer veel aandacht en overleg. Ik moet helaas geduld hebben voor het resultaat ivm drukte maar ik heb er het volste vertrouwen in dat ik straks een perfect zittend en mooi pak heb!

Anita uit Lunteren

mjk classic gorilla arms

Having seen a very stylish BMW racer at Assen wearing an MJK suit I decided to look no further. (I had already done some research into modern but plain black leathers but wasn’t having much luck). So I rode to Oudenbosch & was measured up whilst assuming ‘the position’.

I had presumed that tailor-made would be very expensive compared to off-the-peg, but it’s not! Which is lucky as I have long gorilla arms & am very picky with details – all of which could be incorporated into my custom MJK Classic.

It’s survived 7 years of track day scrapes on my Guzzi, flat track racing on my CCM & chopper speedway on my XS650 – with the addition of a Poncho (Mexican HiViz). One calf + nylon zip got barbecued on an exhaust when I was trapped under a bike in a crash but at least my own skin didn’t get burnt.

I am still very happy with my MJK suit & would highly recommend the product & the company with their friendly accommodating service.

sincerely BP

BP from England

Helemaal super gedaan!!! Ik heb moeten zoeken waar het pak is aangepast. Top uitgevoerd, laat de zomer maar komen!

Helaas na 7 jaar begaf mijn rits van mijn motorjack het…. Gelukkig kon ik supersnel terecht bij MJK en dankzij de zeer goede en snelle service kan ik weer veilig rijden! Echt TOP gedaan!

Rob Zwijgers uit Bergen op Zoom

Al 15.000 km zoek ik ‘contact’ met mijn motor. Dat wat ik van (mijn) andere motoren ken, het aanvoelen wat de motor doet, miste ik compleet … tot ik met mijn MJK pak reed. In een woord geweldig, echt een heel andere manier van motorrijden. Alles bij elkaar zeer tevreden niet in de laatste plaats door de zorg, service en het enthousiasme van het hele MJK team. Toch jammer dat ik dit niet twee jaar eerder heb gedaan.

Tom uit Apeldoorn

Ik heb inmiddels 4 circuitdagen met mijn nieuwe pak gereden en ik wilde jullie laten weten dat ik er erg blij mee ben. De pasvorm is perfect, hij zit erg comfortabel en beweeg ik nu veel makkelijker op de motor. De afgelopen 4 dagen heb ik mijn persoonlijke ronderecord in Almeria aanzienlijk verbeterd en ik denk dat ik dat voor een groot deel aan mijn pak te danken heb. Mijn complimenten voor het vakwerk!

Cees

Ik heb sinds 1998 een MJK maatcombi en die voldoet nog 100% na een aantal APK’s. Heb nu een zomerpak aanlaten meten om de lucht er wat vlotter doorheen te krijgen en je het ook in Italië comfortabel heb in je MJK. Voorzien van gaten en ook een aantal kleine Tricolore details waardoor je toch een uniek pak hebt. Een ieder die MJK kent komt er terug, degene die er nog niet was, GO want wat mij betreft kan t niet beter en voel je je extra prettig op je motor met een MJK combi of overall.
Desmo groeten van Chopstone

Drew from Chopstone

mjk tricolore

MJK kende ik van het circuit, maar hoewel ik zelf geen MJK pak heb kon ik hier toch terecht voor reparatie. In eerste instantie alleen voor m’n lederen combi, maar ook nog voor mijn all-weather jas. Het is werkelijk niet te zien dat er iets aan de jas en broek gedaan is. Het enige waar je het aan merkt is dat de ritsen niet meer rot lopen of open springen. Ik ben ontzettend blij! Ook het mailcontact verliep vlot en vriendelijk. Er wordt op de site aangegeven om langs te rijden met de spullen. Een paar mailtjes en het opsturen van de spullen was ook prima.

Julian uit Amsterdam

Heb voor een aangename prijs de Lazer Paname kunnen bestellen en supersnel geleverd gekregen. Helaas was deze helm alleen maar beschikbaar in een maat die mij niet bleek te passen.

Over het retoursturen werd absoluut niet moeilijk gedaan en heb binnen 2 werkdagen na het retoursturen alweer het betaalde bedrag (excl verzendkosten) terug mogen ontvangen.

Ben zeer tevreden over service en leversnelheid, bedankt hiervoor.

Mark uit Groningen

Niets dan lof over MJK en de maatpakken die zij voor een kwaliteitswaardige prijs leveren. Een valpartij tijdens een training of een race, levert voor hen geen probleem op. Pak opsturen en je hebt het snel en vakkundig hersteld terug. Super! Als alle winkels zo goed en oprecht klantvriendelijk zouden zijn, dan zag de wereld er anders uit.

P.J. van Aken uit Aalsmeer

vakwerk van vaklui
vincent spaan

Ik race voor het 2e jaar mee in de Cup en bij mijn eerste jaar had ik een pak waarvan ik dacht “dit moet anders”. Al snel kwam ik bij MJK uit. Dit is mijn eerste maatpak dat ik heb laten maken door MJK Leathers en had meteen een goed gevoel bij deze mensen.

Na alle maten zorgvuldig te hebben opgemeten kon het pak worden gemaakt. Aantal weken later had ik het pak in huis. Oké aan dat pak! WOW dat is wel even wat anders dan de gewone pakken die je koopt in de winkel zeg! Echt geweldig gewoon. Het pak zit echt als gegoten, en wat een vrijheid heb ik op de motor hierdoor gekregen. Niets wappert met hoge snelheid of knelt je benen af tijdens het rijden of sterker nog dat je de rits een stuk moet openzetten aan de voorkant omdat je niet plat achter je ruitje kan liggen.

Ik zit nu wel zo ontspannen op de motor dat ik mijn rondetijden echt flink kon verbeteren gewoon om het feit dat je negens meer door wordt belemmerd. Als u denkt “ow mijn pak zit goed want dit is mijn maat” geloof mij een MJK Leathers pak dat speciaal is aangemeten voor jou dat is jou maat! En er zit niets beter dan dat. Ik ben echt zeer te spreken over MJK het zijn vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen om een schitterend pak voor je te maken. Vakwerk van vaklui!

Groeten Vincent Spaan #10

Vincent Spaan uit Westervoort

Hallo mede motorrijders,

Ik werd getroffen door een herseninfarct, waardoor mijn linker arm en hand zijn uitgevallen.
Door keihard terug te knokken kan ik nu weer mijn motorrijbewijs terug heroveren.
Door gewicht aankomst door de medicijnen en de uitval was het nodig dat mijn motorkleding geheel aangepast moest worden aan mijn handicap.
Dit hebben zij in Oudenbosch bij MJK fantastisch voor mij geregeld.
De kleding kan weer gedragen worden en met een hand aangetrokken.

Heel erg bedankt voor de uitstekende service op maat.

Ed Riesenbeck uit Amsterdam

Ik rijd door weer en wind op een sport/toer. Mijn oude confectie leren broek was nog OK maar op de buik te krap. In confectie kon ik in leer niets passend vinden en textiel rijdt niet lekker, vind ik. Uiteindelijk bij MJK terecht gekomen, met tal van wensen. MJK heeft de onzinnige wensen langzaam uit mijn hoofd gepraat (dat is klasse) en overal de tijd voor genomen. Met het resultaat ben ik al 3/4 jaar zeer content. Ik kan op een lange rit fatsoenlijk blijven inademen en de pasvorm is ideaal. Qua veiligheid vertrouw ik er op dat het goed is; wie pakken maakt voor mensen die met 200+ onderuit gaan zal inmiddels wel weten wat hij maakt.

Pe uit Haarlem

In 2009 heb ik een lederen broek op maat via MJK gekocht. Eigenlijk nooit gedragen wegens problemen om hiermee op moto te stappen. Gezien de afstand waarschijnlijk bleef de broek gewoon liggen tot ik een e-mail ontving die wees op mogelijke aanpassingen. MJK toch maar even gecontacteerd. De nodige aanpassingen zijn gedaan en later vandaag heb ik broek teruggekregen. Past perfect nu. Kostprijs aanpassingen + verzending = € 0. Om heel eerlijk te zijn nooit een dergelijke service meegemaakt. Kort gezegd (op zijn Belgisch) ‘Waauw’ MJK team en ‘keep up the fabulous work’.

Bruno uit Overijse

jaren tevreden

Na eerst andere merken te hebben geprobeerd rij ik nu al een aantal jaar in een MJK maatpak. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm. En natuurlijk staat het team van MJK altijd voor je klaar!

VA Bloemhard uit Andelst

Gisteren mijn broek opgehaald die door jullie 2 maten kleiner was gemaakt. Perfect gedaan. Goed om te weten dat er nog echte vakmensen zijn! Bedankt.

Jaap uit Varsseveld

Vanmorgen mijn pak opgehaald. MJK heeft weer meer dan zeer snelle en goede service geleverd. Ongelofelijk tevreden met het resultaat. Nogmaals dank !

Sjaak uit Turp

De pakken voor TrackTraining zijn erg mooi geworden en zitten fantastisch (voor de tv…). Nu nog even mooi weer en dan gaan we weer!

Bas

Ik heb laatst een nieuw pak laten aanmeten en het zit als gegoten!!

Hans

Met TDM-TRX club bezochten wij MJK. Ik was erbij en was zeer onder de indruk van wat ik zag en hoorde. Ik hoop er zeker terug te keren voor kleine of grotere zaken want de eventuele meerprijs voor de persoonlijke ‘touch’ is het meer dan waard. Vette complimenten voor Ton en Marie-Jeanne en hun kwaliteits-team.

Ad

Gisteren een geweldige dag mee gemaakt bij de mensen van MJK. Wij van de TDM/TRX club Nederland waren een dag te gast en wij hebben echt alles rondom het maken van een leren motorpak gezien en genoten van de gastvrijheid van de mensen van MJK.
Ga je voor een bedrijf wat achter zijn kleding staat en ook top materiaal levert dat er top uitziet is er maar één adres.

De TDM/TRX club

Hartelijk dank voor het Nevada maatpak dat ik gisteren in gebruik kon nemen. Na 500 km kan ik zeggen: SUPER! Ik heb nu nog meer feeling met de motor en het zit fantastisch.

Chall het Kawa-vrouwtje uit Voorburg

Hartelijk bedankt voor de rondleiding. Het is me een stuk duidelijker geworden omtrent de productie van goede motorkleding. Andere producenten deden nogal geheimzinnig over het hoe en wat.

Thore

het bossrace overall
bossrace overall

Eindelijk, na jarenlang een All-Weather pak gedragen te hebben op supersport motoren, heb ik een pak laten aanmeten: een race-overall. Na zeer leuk en goed geholpen te zijn door Michelle en Marie-Jeanne is het eindelijk gelukt.
Zelfs de kinderen hadden het naar hun zin met de honden. Vooral de kleine hond (Romy) was in trek of was het nou het koekje van de kids! Ze vragen nu nog: “Gaan we naar de winkel met de hondjes?” Bij het ophalen nog een extra mooie en leuke verrassing, Geen Maatwerkkosten in de maanden juni en juli en dat scheelt al snel een hele hoop centjes. Het pak zit als gegoten en ben er erg blij mee. Tot nu toe alle centjes waard en ik heb veel positieve reakties gekregen op het pak. Van ons krijgen jullie 4 x 2 duimen en aaitjes voor de honden. Ga door met het goede werk en bedankt voor het pak en de goede service!

Marco Bos uit Uithoorn

Wat hebben jullie geweldig werk afgeleverd zeg. Gister me pak bij jullie opgehaalden vandaag al lekker mee wezen rijden. Het zit super.

Walter

Vandaag mijn pak teruggekregen. Ondanks dat het geen MJK pak is hebben ze fantastisch werk geleverd!!!! Alle badges keurig in de kleur van de badge erop genaaid. Ook de naam achterop in een woord klasse. !!!!! Team MJK bedankt.

Koekie

Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik afgelopen weekend in Assen, tijdens de EK-motorraces, ontzettend veel complimenten heb gehad voor “jullie werk”. Ik ben menig maal op de foto gezet. Nogmaals dank voor jullie vakwerk!!!!!!

Toon uit Dongen

Gisteren naar MJK geweest voor laarzen. Ik heel erg goed geholpen en ook goed geslaagd. Zeker een aanrader voor elke motor liefhebber.

Matt

Even de complimenten voor jullie team! Daar ik zeer kritisch ben, heeft het even geduurt voordat het ontwerp af was maar het resultaat mag er zijn… Het maatpak had wat mij betreft niet mooier en passender kunnen zijn dan het nu is. Perfect!!! Ik ben er super blij mee.
Allemaal hartelijk bedankt voor de medewerking en heel veel goede zaken toegewenst!

Elly uit Ouddorp

Eh MJK ik wil jullie ff melden dat ik steeds en steeds beter herstel van mijn crash in de vangrail op 23 juli. Ik heb zelfs al de YAMAHA R6 van me broer over gekocht. Zo dat als 23 januari weer mogelijk is/de wet me weer toelaat op de openbare weg (en mijn portomonaie het natuurlijk toelaat ;), ik met de motor jullie kant op kom om me nieuwe pak te passen en samen te stellen 😀

Mike

the best sidecar leathers ever

The leathers were made for Tim Reeves Racing for the Isle of Man TT Races in 2010. They are the best fitting, comfiest leathers I have ever worn, with every little detail taken into account whether it would be measuring up, right through to the final design.

A true asset to the leather making industy and in my opinion the best sidecar leather manufacturer in the world.

Great Job MJK thank you.

Dipash Chauhan (passenger of Tim Reeves) from Leeds, UK

Na een “miskoop” van een pak rechtstreeks uit zo’n grote motorzaak ben ik toch weer bij MJK terecht gekomen om een pak aan te laten meten. Ongeveer 29 jaar geleden ben ik bij MJK ook naar tevredenheid geholpen. Na al deze jaren is er bij MJK niets veranderd, goed advies, alle tijd voor het opnemen van de maten, perfecte service, komen afspraken na enz. Ook nu weer is er een goed passend combipak geleverd, zit direct perfect. Dus beter iets meer betalen en veel rijplezier dan voor misschien iets minder geld een pak met zijn beperkingen. Nu ga ik weer als een heertje over de wegen.

René uit Hoevelaken

Dit jaar voor mijn zoon en mij een race pak laten maken bij MJK. We zijn fantastisch goed geholpen, alle tijd werd voor ons genomen.
Ik mis een onderbeen , dit was echter geen enkel probleem, er werd een perfect op maat pak gemaakt wat zit als gegoten! Wij rijden CRT dagen en dit jaar voor het eerst de Ducati Clubrace meegereden in de thunderbikes klasse. Wij zitten met de MJK pakken lekker op onze fiets, wat resulteerde in dat mijn zoon kwalificeerde als 12e en uiteindelijk 7e in de wedstrijd werd van de 45 deelnemers.
Ik kwalificeerde met mijn ene been als 35e en werd 20e. Mede te danken aan onze maatpakken. Na een seizoen racen zien ze er nog als nieuw uit. Wij zijn zeer content met onze pakken!

Harrie van Looijengoed

Jaren geleden kwamen wij bij MJK terecht voor All-weather kleding(eigen produckt MJK) voor mij en mijn vrouw, voor haar werd de confectie maat niet gevonden bij de collectie. Maar Marie Jeanne wist raad,………… dan maken wij het gewoon op maat ! !
dit zeer tot tevredenheid over resultaat EN service. Na jaren van draag plezier moest er nodig wat nieuws komen, dus kijk je eens hier en daar. Weer geeft de confectiemaat het probleem! Dan maar eens kijken op de site van MJK, maar zie…het “eigen Merk” is er niet meer.
Maar er is een merk (Macna) geadopteerd, dus dat geprobeerd ! Na wat passen en meten (aan broek en Jas),heeft Marie Jeanne ook deze keer weer haar kunnen laten zien en heeft opnieuw een stuk vakwerk afgeleverd ! GEWELDIGE service en kwaliteitswerk….. en mee een “bakske” er bij ! MJK bedankt !

Bert Hulzebos uit Sliedrecht

Je wilt vertrekken met je motor en je doet je favoriete lederen jack aan, dat als gegoten zit.Bij het dichtritsen begeeft de rits het, wat nu? Want het herstellen van zo’n ding is niet simpel.Dank zij het internet heb ik dit adres gevonden.In de winkel werd ik op een vlotte manier geholpen, na enkele dagen kreeg ik bericht dat mijn vest klaar was. Ik had ook mijn vest laten personaliseren door er een badge op te laten naaien, beide werken waren professioneel uitgevoerd en voor een heel democratische prijs. Zalig om je vertrouwde vest terug te kunnen aantrekken. Dank je wel MJK.

Wim uit Kalmthout

reparatie motorjack

Jaren te lang doorgereden met net niet goed zittende leren pakken. Eigenlijk ontzettend stom, want in al die tijd een klein vermogen uitgegeven aan jassen & broeken die uiteindelijk allemaal in de wilgen belande. In de wilgen is wat overdreven, maar wel naar een ander motorrijder. Of misschien loopt er in afrika nu een ventje rond in de sahara met mijn oude leren broek… Wie zal het zeggen.

Afgelopen zomer bij de TT in Assen geweest met een paar vrienden. Zoals elk jaar bloeide de discussie over pakken weer op. We hebben toen een afspraak gemaakt met elkaar, en een paar weken later met MJK.

We gingen voor maatwerk broeken. De tijd was er rijp voor.

Na een passessie van ongeveer een uur per persoon, met de nodige koffie en koffie praat, was het zover.
Dat wil zeggen, het passen en meten.

Een paar weken later konden we de broeken ophalen. En wat blijkt?? Als gegoten. Inmiddels alweer enkele km’s met de broek aan gereden.. Heerlijk. Vooral dat cool leather!! Echt een verademing!

Om een kort verhaal lang te maken… Wij zijn ontzettend content met de maatwerk broeken! En ja, dit hadden we jaren geleden al moeten doen.

Vanaf deze plek wil ik het gehele MJK team bedanken! En anderen proberen aan te moedigen, vooral die tijd even te nemen en je te laten informeren. Want het is echt de moeite meer dan waard!!

Greetzz

Fred van der Eijk uit Woudenberg

15.000 km verder wil ik alleen nog MJK!

Yannick

Mijn nieuwe maatpak ziet er fantastisch uit en zit als gegoten!

Arnoud

Hallo, ik heb vandaag mijn raceoverall bij JMD opgehaald, en thuis meteen gepast.
Ik ben erg omder de indruk van de pasvorm en de uitvoering , en in combinatie met de laarzen en handschoenen in een woord geweldig

Harry

Ik heb een maatpak van jullie vorig jaar gekocht. Zit als gegoten trouwers. Heb daar ook zo’n speciale onderbroek bij genomen toen en omdat dat zo fijn is (’s zomers niet zo plakkerig en in de winter warmer) wil ik graag ook zo’n bovenstuk proberen.

Ron (Ryen)

motorpak koos en bianca 1
motorpak koos en bianca 2

Fantastische pakken. Ook goed naar onze opmerkingen geluisterd en serieus genomen. Daarna prima opgelost. VAKWERK!!
Al veel positieve reacties gehad.

Koos & Bianca uit Zuid-Holland

kees endeveld mjk rules

Al 4 jaar rijden wij in het Nederlands en wereldkampioenschap met MJK pakken.
De motorpakken zijn zo goed en mooi dat ik regelmatig andere zijspanrijders van Schiphol naar Oudenbosch moet brengen, omdat zij ook opgemeten willen worden voor MJK pakken.

Ga zo door!
Team Streuer

Kees Endeveld uit Grolloo

Gisteren “mijn” nieuwe MJK maatwerkpak ontvangen. Zit perfect en ondanks de mooie sneeuwdeken buiten krijg ik plotseling wel erg veel zin in het voorjaar. Eindelijk op de Duc in “mijn” Retro pak, zelf ontworpen en dankzij MJK dus de enige in de wereld!!

Herbert uit Hummelo

We hebben de pakken ontvangen; ze zijn geweldig geworden. MJK bedankt voor het mooie maatwerk en de goede service. Jullie hebben een mooie zaak met aardige mensen; ga zo door! Groeten uit Hummelo, Racende Achterhoekers Promoten Snelheid!

Jarno Boesveld, Herbert Minkhorst en Gijs Jolink

Tijdens het bezoekje van onze SV Contact Club aan MJK hebben we ervaren wat nodig is om een mooi, goed en veilig leren motorpak te maken. En MJK heeft alles daarvoor in huis: vakmanschap, de beste materialen, klantvriendelijkheid en top service. Perfectie tot in de puntjes. Met recht iets waar het MJK-team trots op mag zijn.

Carolien

Mijn Repsol motorpak was na 4 jaar toe aan een wijziging (maatje groter). Na 2 weken was hij weer klaar. Het ziet er mooi uit en het zit weer als gegoten. Van de wijzigingen is niets te zien. Perfect.

Roger Lemmens uit Berg en Terblijt

kevin houtstra super

Ik rij nu totaal 4 jaar met een MJK pak en heb diverse valpartijen meegemaakt. Het pak verkeert nog in zeer goede conditie, is nergens doorgesleten en alle naden zijn nog steeds goed. Ik heb dat bij collega rijders wel anders gezien die een ander goedkoper pak hadden gekocht. Na 1 valpartij was het leer al doorgesleten en de naden lieten allemaal los. Voor mij geen ander pak dan een MJK pak. Echt super sterk en comfortabel. Mijn vader heeft er 26 jaar lang mee geracet en ook hij is tevreden. De service van MJK is ook super. Dit jaar samen met mijn teammaatje maar weer een MJK pak aan laten meten.

Kevin Houtstra uit Emmeloord

Kort en krachtig gezegd:

Prima maatwerk geleverd.
Super fijne en vriendelijke mensen.
Prijs-kwaliteit dik in orde.
Afspraken (Planning) altijd correct.
Goede communicatie met klant.

Echt een super firma, ben zeer tevreden over mijn ééndelig maatpak.

Doe zo verder zou ik zeggen.

Jeroen uit Bree, Belgium

Gezien ik geen doorsnee confectiemaat heb en moeite had om een goed zittende leren motorbroek te vinden kwam ik na speuren op het internet bij MJK terecht. Goed, aardig en eerlijk geholpen. Maat opgemeten en binnen 1 week was mijn leren motorbroek klaar. In het begin een beetje stug (was verteld), maar een aantal malen ook met dit warme weer de broek aan gehad te hebben zit hij als gegoten. Echt SUPER OP MAAT. Ik vind het een kunststukje. Ik kan het iedereen aanraden. Het geeft zoveel meer rijplezier. En al die verhalen van: “Een leren broek is toch warm…” Ik vind het niet veel warmer dan andere soorten broeken. Voor mij ideaal.

Dank voor de goede service en eerlijke informatie.
Een dikke pluim voor jullie.

Miranda Stokkers uit Voorburg

Al 12 jaar tevreden klant en dus vorig jaar tijd voor een nieuw MJK-pak.
Model Qatar, op maat uiteraard vanwege die lange armen en benen.

Na een paar duizend km’s toch een probleempje met de stretch aan de kuit/knieplooi.

Pak binnen gedaan en kosteloos (fundamenteel!) gewijzigd op dat punt; na enkele ritjes is het inmiddels duidelijk dat alles nu OK is.

Maw: Top service! Thanks.

Raf uit Halle-Zoersel, Belgium

"Klantenbinding" door Jan Havers uit Zwolle

Er moet mij toch even iets van mijn MOTORHART… dat kan ik ondertussen mooi even doen in het gastenboek van MJK Leathers.

Ik heb een paar jaar geleden een leren combi-pak aan laten meten, bij de firma MJK. Dit heeft erg veel voordeel, want je hebt altijd de juiste maten v.w.b. de lengte van de broek c.q. de armen en schouders in je motorjas.

Zoals iedereen weet gaat leer door gebruik wat anders (lees: ruimer) zitten, dit is een zeer prettige eigenschap van het kwaliteits-leer dat MJK gebruikt.
Echter dit gebeurt ook op plekken wat niet iedereen direct kan zien dat het wat ruimer zit… rondom de buik.
Er zijn ongetwijfeld ook mensen die in de loop van de tijd last hebben van KRAPTE met name rondom de BUIK, wat vaak het gevolg is van een bourgondische leefstijl..

Goed, ff terug naar mijn verhaal, ik had last dat m’n broek op het moment dat hij niet was aangeritst aan het jasje “zakte” (tijdens het lopen van en naar de motor enz.).Niet veel maar wel irritant.
Ik was al een keer terug geweest naar MJK, en daar hebben ze destijds ook weer iets in veranderd. Maar de laatste tijd begon ik mij weer te irriteren aan het afzakken van m’n motorbroek en weer tijdens het lopen. Bijvoorbeeld bij de TT/Superbike’s enz.

Op De Motorbeurs in Utrecht was gelukkig de firma MJK aanwezig met een grote ruime stand, met vakkundig personeel.
Daar heb Marie-Jeanne aangesproken en het hele verhaal uitgelegd onder het genot van een bakkie koffie.
Na overleg heen en weer zijn we tot de conclusie gekomen dat ik het pak maar moest opsturen naar de firma MJK, maar tussen het afspreken dat ik het zou opsturen, en het werkelijk opgestuurd had, zat toch zeker wel 5 weken.
Erg Lang in zeer drukke tijden voor een Leer-atelier!!

Goed, het pak opgestuurd en direct contact gehad met Anouk, die mij verder heeft geholpen. Zij heeft voor mij direct een reparatie afspraak gemaakt met daaraan een tijdslimiet van mijn kant, nl het Hemelvaart weekend 2010. En perfect op de dinsdag (is zelfs nog een dag eerder dan afgesproken) werd bij mij het pakket bezorgd met daarin mijn MJK pak! DIRECT uitgepakt EN gepast…GEWELDIG, precies zo als ik het mij voor had gesteld EN KEURIG op tijd afgeleverd.

Als je praat over KLANTENBINDING DAN VIND IK DIT FANTASTISCH.. Om iets te verkopen is niet zo moeilijk, maar om klanten te houden dat is veel en veel moeilijker.
IK KAN IEDEREEN AANRADEN OM VOOR IETS MEER GELD EEN OP MAAT EN GOED ZITTEND LEREN MOTORPAK TE KOPEN..BIJVOORBEELD BIJ MJK LEATHERS..

GROTE KLASSE!!

Motor groeten Jan Havers Zwolle

een MJK motorpak geeft vertrouwen

Hier met 220 km/u de ramshoek in Assen, geen schram aan over gehouden (helaas droeg de motor geen MJK pak)

Ik wil mijn MJK motorpak voor geen goud missen en ik zal je uitleggen waarom:

Al vanaf mijn eerste keer (2006) op de grote baan rijd ik in een MJK motorpak. En sinds die tijd heb ik al behoorlijk wat valpartijen meegemaakt waarvan een aantal zeer vervelend waren.

Ondanks de nodige pech en rariteiten die ik bij deze crashes mee heb gemaakt, ben ik er (tot nu toe! :P) goed vanaf gekomen.

Hierin heeft het MJK harnas een groot aandeel gehad. Daarom wil ik mijn MJK pak voor geen goud missen.

Joop Timmer uit Lobith

Ondanks dat het geen MJK broek is ben ik toch erg prettig geholpen in Oudenbosch. De broek is voor een heel schappelijke prijs gerepareerd en ook nog thuis bezorgd. Ik ben echt heel content met de geboden service en ik kan iedereen met schade aan zijn pak dit adres aanraden, bij mij staan ze onder de favorieten!

Ron Huismans uit Breda

Ik heb nu anderhalf jaar een maatwerk overall in bezit van MJK die er nog steeds als nieuw uit ziet en belangrijker, draagt. Mijn rits begaf het na drie keer dragen, maar geen probleem want binnen twee weken werd het kosteloos gemaakt en thuis gestuurd! Service met een hoofdletter ‘S’!

Wessel uit Uden

Bedankt voor het fantastische racepak, fijne bediening en schitterende pasmaat.

Michael Blommaert uit Sint-Gillis-Waas

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke aanpak, en de leuke sfeer in de zaak.

Ik heb een topdag gehad bij het opmeten voor mijn nieuwe motorpak. Alvast bedankt!

Ik kijk al uit naar mijn MJK motorpak!

Tot binnen 4 weken. 🙂

Michael uit Sint-Gillis-Waas

Haga replica motorpak

Inmiddels heb ik mijn vierde MJK motorpak. Dit is een speciaal pak: een Haga replica (zie foto bij race overalls).

Het is echt perfect nagemaakt, zo van een foto, en dat zegt toch wel wat over het vakmanschap!

De reden voor mijn collectie MJK pakken is simpel: het draagcomfort (maatwerk) en de veiligheid… die ik helaas zelf heb mogen testen een val in de midden berm van de snelweg. Ik had niets en het pak had een paar kleine beschadigingen.

Ik heb een compliment gehad van het ambulancepersoneel dat ik zo’n goed pak aan had, ze zagen ook wel eens anders.

Ron Somers uit Steenbergen

Met een maatje meer naar de winkel getogen !!( dames maat 52 ) Op de website de grotere maten gezien. Laat ik nou met een complete set, broek en jas naar buiten gaan. Heerlijk ik had zelfs een broek en een jas die te groot waren.wat fijn om eens gewoon binnen te stappen en te kopen om veilig te kunnen gaan rijden !!
Fijne service ! Alle geduld met passen.

Hartelijk bedankt ik raad jullie zeker aan !!

Meriam Grootes uit Den Haag

Ik vond MJK Leathers via internet. Ik ging er op een zaterdag middag naar toe en werd bijzonder goed geholpen, petje af.

Op elk puntje werd gelet en elke maat van je lichaam werd opgemeten, echt super.

En vandaag, 8 weken later, ging ik hem ophalen en hij paste super netjes.

Nou petje af voor MJK!

Als ik nog mensen kan sturen zal ik het zeker niet laten. Bravo!

Dennis de Visser uit Philippine, Zeeland

Mijn ervaringen met MJK Leathers zijn ontzettend goed. Marie-jeanne, haar man en Anouk hebben me fantastisch geholpen. Ik heb een raceoveral laten maken in de Suzuki Corona kleuren. Werkelijk fantastisch geworden. Mijn complimenten aan het hele MJK team. MJK kan ik vooral aanbevelen aan iedereen die een maatpak laat maken: goede service bakje koffie op zijn tijd, en vooral goed werk afgeleverd. Ze hebben mijn pak opgestuurd zoals afgesproken naar Portugal. Ik hoop voor MJK nog een beetje reclame te maken op Portimao. Iedereen bedankt!

Adriaan Brouwer

‘Je maat in motorkleding’ wordt bij het stijgen der jaren naar mijn ervaring steeds belangrijker.

Maatvoering, kwaliteit, veiligheid en SERVICE (groot geschreven) staan bij MJK Leathers continu hoog in het vaandel.

Zo heb ik het in 1992 als her-opstapper mogen ervaren en zo ervaar ik het tot aan de dag van vandaag nog steeds.

In deze past mijnerzijds HULDE aan heel het team alsook heel veel dank voor al het gebodene dat het motorrijden in goed passend maatwerk (zowel onder- als boven het zadel) zo heel plezierig maakt.

Joop Caneel uit Deurne

Ik heb nou niet direct het atletische lichaam voor een leren motorbroek. Korte beentjes en een behoorlijke buik. Voor MJK geen probleem, zeer veel aandacht aan mij besteed bij het meten en passen.

Ik ben heel erg tevreden over de service en aandacht van MJK. Wat MJK u biedt, dat haalt u bij een ander niet. Goed gedaan en vriendelijke mensen.

Frans uit Middelburg

Winnen doe je inderdaad in een MJK pak!

Winnen doe je inderdaad in een MJK pak

Dit seizoen Belgisch kampioen Pitbike Pro 2009 geworden! en dat in een bloedmooi en bovenal veilig pak van MJK Leathers…

meerdere schuivers gemaakt en allen zonder erg gevolg, dankzij perfect vakmanschap.

Kevin Devos uit Belgie

Ik race nu met mijn derde MJK pak en hij is geweldig. Met een Ramshoekcrash met ca. 200 km/h, heeft ie me super beschermd en het pak is nergens serieus gesleten. Echt kwaliteit! keep up the good work MJK! groeten!

Gorro uit Amsterdam

Best made suits I’ve ever had. You made 2 sets for me 5 years ago and they are still in A1 condition. Would buy more but these are perfect, hahaha.

John uit Schotland

Super vakwerk geleverd! Bedankt voor het onzichtbaar een maatje groter maken van mijn combi. Een staaltje vakwerk, daarom ben ik al 15 jaar tevreden klant.

Jacqueline uit Sittard

Hartelijk bedankt voor de goede en snelle reparatie van mijn pak (ondanks de drukte)

Ad uit Vlissingen

Tijdje geleden een jas laten repareren en een broek laten verlengen. Speciaal shirtje (anti-zweet) gekocht en een nieuwe helm. Afgelopen week speciale onderbroek voor onder de lederen broek en een leuk klein magneet tanktasje. Oh, ja en laarzen natuurlijk. Zag ook nog een mooie tanktas, nog niet gekocht, maar dat gaat nog gebeuren! TOPZAAK !

Thomas uit Dordrecht

Hallo TEAM MJK, Ben weer ontzettend blij met m’n ROSSI-FIAT PAK ! Afgelopen weekend aan-gehad,…..NIET normaal hoeveel reactie’s en allemaal POSITIEF !!!!!!! Kan dus maar een ding schrijven/zeggen : WEER HARTELIJK BEDANKT.

Toon uit Dongen

Hartstikke bedankt voor de gastvrijheid en de enthousiaste rondleiding. Het is me wel duidelijk geworden dat ik echt een pak op maat moet laten maken. Bij jullie uiteraard!

Wendy

Ik ben onder de indruk geraakt van jullie gedrevenheid en vakmanschap! En nog gefeliciteerd met de 1e plaats in de test van het vooraanstaande Britse motorblad.

Ruud

Kwam voor een vizier en gelijk werd de rits van mijn motorjack gratis gemaakt !! top meiden Hartelijk dank hiervoor van de ouweman uit de Speeltuin van Roosendaal

Wijckelsma uit Roosendaal

rits motorjack gratis gemaakt

Neem ook eens een kijkje in onze webshop

Pin It on Pinterest

Share This
Secured By miniOrange