MJK Leathers LOGO

Ontwerp van lederen motorkleding

Zowel de ontwikkeling, het ontwerp van motorkleding als de uiteindelijke productie wordt van A tot Z uitgevoerd in ons atelier in Oudenbosch.

Een uniek motorkledingontwerp in jouw stijl

motorpak patroon ontwerp

Bij alle ontwerpen van motorkleding gebruiken wij het MJK systeem als basis. Het zou te kostbaar worden om dit te wijzigen en via deze werkwijze is een eigen ontwerp ook voor kleinere budgetten mogelijk.

Je kiest bijvoorbeeld de kleur en de belijning, maar je kan ook je eigen ontwerp maken. En je zal ook niet de eerste zijn die een foto van een popster of tatoeage laat omzetten tot ontwerp in leer. Cartoonfiguren, zoals de Tasmanian Devil, hebben wij ook al langszien komen. Laat dus gerust je vrije fantasie de loop en je rijdt straks in een uniek motorpak!

Kunnen jullie een replica van het pak van mijn favoriete motorcoureur maken?

Jazeker! Alles kan zolang jij duidelijk kunt maken wat je wilt. Neem dus altijd foto’s mee, tekeningen, badges etc zodat wij een goede indruk krijgen van jouw specifieke wensen.

Welke kleuren kan ik kiezen in mijn ontwerp?

We hebben 20 kleuren in leer en diverse andere materialen die voor applicaties en belettering gebruikt kunnen worden, zoals chroom en mat chroom. Je kunt ook kiezen uit verschillende reflectiematerialen voor biezen.

Wanneer je langskomt, of contact opneemt per telefoon, zullen we je meer informatie geven over de kleuren van de MJK materialen.


Wil je een motorpak op maat of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze motorkleding zaak in Oudenbosch.

Bel mij voor het maken van een meetafspraak
Vul de velden met een sterretje altijd in.
Voornaam*
Achternaam*
Telefoon*
Mijn voorkeur voor een dag of dagdeel:

Zoeken


Testimonials

Lees wat onze klanten zeggen

"Ik heb nou niet direct het atletische lichaam voor een leren motorbroek. Korte beentjes en een behoorlijke buik. Voor MJK geen probleem, zeer veel aandacht aan me besteed bij het meten en passen.

Ik ben heel erg tevreden over de service en aandacht van MJK. Wat MJK u biedt, dat haalt u bij een ander niet. Goed gedaan en vriendelijke mensen."

Frans (Middelburg)

"Ik race nu met het 3de MJK pak en hij is geweldig. Met een Ramshoekcrash met ca. 200km/h, heeft ie me super beschermd en het pak is nergens serieus gesleten. Echt kwaliteit! keep up the good work MJK! groeten!"

Gorro de Bano (Amsterdam)

"Super vakwerk geleverd! Bedankt voor het onzichtbaar een maatje groter maken van mijn combi. Een staaltje vakwerk, daarom ben ik al 15 jaar tevreden klant."

Jaqueline (Sittard)

"Best made suits I've ever had. You made 2 sets for me 5 years ago and they are still in A1 condition. Would buy more but these are perfect, hahaha."

John Higham (Scotland)

Lees meer reviews...

Geef jouw mening

Vertel ons over jouw ervaring met MJK, laat gewoon een leuk berichtje achter of deel een anekdote of motorverhaal.

beste motorkleding

Bezoek onze winkel

Onze motorkledingwinkel vind je middenin de driehoek tussen Breda, Rotterdam en Antwerpen (gratis parkeren).

Adres:
MJK Leathers
Bosschendijk 89
4731 DC Oudenbosch
Tel: 0165-314627

Ga naar:
Openingstijden, route en levertijden

Copyright © 1975-2014 • MJK Leathers KVK 20033566 • Maatwerk en confectie motorkleding in Oudenbosch, Noord-Brabant