MJK Leathers LOGO

Extra cool met cool leather

MJK motorpak met Shoei motorhelm

Motorrijden is natuurlijk "cool" en helemaal in een MJK motorpak, maar met cool leather bedoelen we dat heel letterlijk!

Vooral zwarte motorkleding absorbeert wel 95% van de zonnewarmte en dan kan de temperatuur hoog oplopen in je pak, vooral als je stilstaat. MJK Leathers heeft daar een oplossing voor.

Cool leather verhoogt merkbaar het draagcomfort in de zomer.

Het Coolsysteem® is gebaseerd op de technologie van reflectie van zonnestralen, waarbij energie (warmte dus) wordt gereflecteerd naar het onzichtbare deel van lichtspectrum. Met andere woorden: De speciale toevoeging aan de oppervlakte van het leer weerkaatst de opwarmende stralen van de zon.

Onderzoek heeft uitgewezen dat met cool leather een motorpak rond de 20°C koeler blijft aan de oppervlakte. Daardoor is het pak ongeveer 12°C koeler binnenin!

Toepassing in motorkleding

MJK Leathers past het Coolsysteem® toe op al haar leren motorkleding, waarin de kleuren zwart, rood, geel, blauw en kawasakigroen zijn verwerkt. De kleur wit heeft het Coolsysteem® niet nodig. Bij de toepassing van metalic kleuren gaat het effect echter verloren.

De Duitse looierij, die speciaal voor MJK Leathers de huiden maakt, heeft zelfs de prijs gelijk kunnen houden. U betaald er dus ook niets meer voor!

Lees hoe je koel blijft bij echt zomerse dagen

Terug naar MJK Leathers HOME


Interesse in een MJK motorpak of motorjack met cool leather? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze motorkleding zaak in Oudenbosch.

Zoeken


Word lid!

Abonneer je op onze gratis MJK krant en blijf op de hoogte van nieuwtjes, speciale aanbiedingen en acties.

e-mail adres

naam

en klik dan

Wees gerust -- je mailadres is volkomen veilig!
We beloven het alleen te gebruiken om je de MJK Krant te sturen.

Testimonials

Lees wat onze klanten zeggen

"Super vakwerk geleverd! Bedankt voor het onzichtbaar een maatje groter maken van mijn combi. Een staaltje vakwerk, daarom ben ik al 15 jaar tevreden klant."

Jaqueline (Sittard)

"Best made suits I've ever had. You made 2 sets for me 5 years ago and they are still in A1 condition. Would buy more but these are perfect, hahaha."

John Higham (Scotland)

Lees meer reviews...

Geef jouw mening

Vertel ons over jouw ervaring met MJK, laat gewoon een leuk berichtje achter of deel een anekdote of motorverhaal.

beste motorkleding

Copyright © 1975-2014 • MJK Leathers KVK 20033566 • Maatwerk en confectie motorkleding in Oudenbosch, Noord-Brabant